שלום אני מגיש דוחות ורציתי לשאול שאלה ברור מאליו שאני משתמש עם מזומן בלבד. לפי הדוחות שמגישים עושים חישוב של משכורת לאותו חודש, דוגמא משכורת של חודש נובמבר עושים חישוב הוצאות לחודש הזה לאותו משכורת אבל פיזית המשכורת של חודש נובמבר נמצאת אצלי בחודש דצמבר 10/12 ואני משתמש בה בכל מהלך דצמבר לא נובמבר שבעצם השתמשתי בנובמבר עם משכורת של חודש אוקטובר איפה ההיגיון פה והאמת? מה עושים?
כי אישתי התחילה לעבוד ב 1 לנובמבר והמשכורת שלה פיזית היתה לנו ביד רק בחודש דצמבר ואנו צריכים להגיש דוחות לאוקטובר נובמבר האם צריך להחשיב את התלוש שלה בנובמבר? כי זה לא הגיוני ואמיתי
בדו"ח אתה אמור לציין את ההכנסות בגין אותו חודש, עצם העובדה כי את המשכורת אתה מקבל 10 ימים לאחר סוף החודש אין כל משמעות . ממילא אין כל הבדל בכך ,משום שבאותו חודש אתה מקבל את אותה משכורת בעבור החודש שלפני כך שעדיין הסכום נותר אותו סכום, בהנחה והמשכרות שלך לא משתנה מידי חודש בחודשו. תמשיך לעמוד בתשלומים החודשיים שנקבעו לך לקופת הכונס. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר