החוב עומד על 150000 לאחד הבנקים, כאשר 100000 הם בכלל ריבית, שכ"ט עו"ד של הבנק ולא ממש ברור מה עוד. הגבלה ל-5 שנים.
1. האם ניתן להוציא כרטיס אשראי מסוג "דיירקט" או שההגבלה על כרטיסי האשראי היא גורפת וסוג של סנקציה???
האם ההגבלה על "לשאת רישיון נהיגה" משמעותה שאני כרגע נוהגת ללא רישון???
האם ניתן לעשות "טסט" שנתי לרכב שיש עליו עיקול???
תודה
דיירקט זה כרטיס אשראי שבעת רכישת מוצר מסוים הסכום יורד אוטומטי מהחשבון - במידה ואין יתרה בחשבון לא תתבצע עסקה. אני מאמין שאם הטילו עלייך הגבלות מן הסתם גם עקלו את חשבונות הבנק שבבעלותך כך שממילא יעקלו את הכספים המצויים בחשבון וכתוצאה מכך לא תוכלי להשתמש בכרטיס דיירקט.
לגבי שאלתך השנייה , רשם ההוצל"פ רשאי להורות על הגבלתך מלהחזיק מלקבל ומלחדש רישיון נהיגה. את צריכה לבדוק בלשכת ההוצל"פ איזו הגבלה הוטלה עלייך , במידה וההגבלה שהוטלה עלייך היא רק מלחדש, שלרוב זו ההגבלה שמוטלת, אז כל עוד את לא לא מחויבת לחדש את הרישיון נהיגה את רשאית להמשיך ולנהוג.
לגבי שאלתך השלישית את רשאית לעשות טסט לרכב שעוקל.
עצתי אלייך פעלי בהקדם להגיע להסדר תשלומים עם הבנק, לא תוכלי להמשיך לנהל אורח חיים נורמלי אם תמשיכי להתעלם מהחוב שרק יגדל עם הזמן .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
תודה רבה על תשובתך. אודה לך באם תחדד ותבהיר את עניין העיקול בחשובון-זה חשובן היחיד שנכנסת אליו המשכורת וממנו יורד השכר דירה הלוואות שאני עדיין פורעת והמחייה שבקושי עומדת על 2000 שח'. י ש לי יחסית משכורת גבוהה כ-10000 נניח ומעקלים אותה ממה אני אמורה לשלם שכר דירה, ואת השאר??? ד"א צו התשלומים עומד על500 שח' לחודש. הרי אם יעקלו את המשוכרת גם ההתחייבות הקודמות שלקחתי שעומדות על כמה אלפי שח' בחודש וואני פורעת אותן חודש בחודשו ייכנסו לסחרור של אי עמידה בתשלומים. מה בדיוק ההגיון???. תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר