שלום, אני פונה אליכם לעזרה בתיק שיש לי בהוצל"פ שעומד כיום על כמעט מיליון שקל מ 16 תיקים, בנקים,פלאפונים,וחוב למעסיק שנוצר מהימורים. בקצרה -נחקרתי אצל מנהל מיוחד ולאחר ייעוץ ביקשתי פש"טר וקבעו לי סך תשלומים של 700 שקלים והגשת דוחות שעמדתי בכולם כ8 חודשים עד שבוע שעבר שנקבע לי דיון במחוזי, בדיון הגיע מתנגד אחד מכל הנושים המעסיק שלי לשעבר שעבדתי אצלו בפיצוציה כעוזר על מכונת שליחת טפסי ווינר, במהלך עבודתי נחשפתי לזה ונגררתי לשלוח גם טפסים(כמובן באישור ובידעתו של המעסיק על כל טופס ועל זה הוא לא חולק- לא גנבתי ולא רימיתי) מאחר ונכנסתי למערבולת הזו כדור השלג התגלגל למאות אלפי שקלים שבגינם לקחתי הלוואות מהבנק והחזרתי לו חלק, אך עדיין הסכום נשאר גבוהה מאד 192,000 שקל בדיון עצמו קבע השופט כי על פי פסיקת העליון חוב שנוצר מהימורים הוא חוב שלא נוצר בתום לב ולכן נתן החלטה לדחות לי את הבקשה לפשט"ר ולפזר את התיקים חזרה ויש לי עכשיו 45 ימים להגיש ערעור לעליון , מה עליי לעשות? איך אפשר לשלם סכום ענק כזה ממשכורת של שכיר פשוט? כל החובות נוצרו לפני 10 שנים ומאז אני במרדף ודיונים בהוצלפ עיקולים וכ"ו...בבקשה פליז תנו לי עיצה נכונה!
הליך פש"ר הוא הליך מורכב וסבוך, עליך להיעזר בשירותיו של עו"ד הבקיא בתחום. במידה וידך אינה משגת לממן שירותים משפטיים פנה בהקדם לסיוע המשפטי בבקשה למנות לך עו"ד מטעמם, במידה ותעמוד בתנאים הנדרשים תזכה לקבלת סיוע ללא תשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר