שמי ליאור רז מירושלים, בערך בשנת 2006/2007 כשהייתי בשירותי הסדיר בצה"ל הגעתי לתל השומר וקניתי מדוכנו של גבריאלי יורם שעון אשר הוחזר לו אחרי כשבוע וחצי וסירב לקבלו בחזרה, השארתי לו על הדוכן והלכתי.
קיבלתי כמה מכתבים מהוצאה לפועל על כך שגבריאלי פתח לי תיק בהוצאה לפועל עקב אי תשלום.
לא עשיתי דבר מאז קבלת המכתבים מפני שחשבתי שלאחר שהחזרתי לו את השעון החשבון "נסגר".
בנובמבר 2011 קיבלתי מכתב אשר דורש ממני להסדיר את עניין פתיחת תיק ההוצאה לפועל.
לפני כשבועיים קיבלתי שלושה מכתבים מהוצאה לפועל על כך שהחוב לא הוסדר.
היום בתאריך 10-12-12, הגעתי לבנק כדי למשוך כסף מהמשכורת החודשית שקיבלתי על סך 3,200, להפתעתי פקידת הבנק הודיעה לי שחשבון הבנק שלי מעוקל עקב חוב על סך 1,297 ₪ ל"אדון הנכבד" גבריאלי יורם.
אבקש בכל לשון של בקשה לבוא לעזרתי ולומר לי מה לעשות בנדון.
אשמח להיענותכם למכתבי בהקדם כדי לסגור את התיק בהוצאה לפועל (לפי מה שראיתי בתוכנית שהאנשים שנפלו כמוני ורכשו תכשיטים מגבריאלי עדיין ממשיכים לשלם לו ולסגור תיקים בהוצאה לפועל והדבר חוזר על עצמו למרות ששילמו).
עליך לבדוק האם חלף המועד להגשת התנגדות. אם חלף אזי יש לבדוק אם יש מקום להגיש בקשה להארכת מועד להגשת התנגדות.
כמו כן מומלץ לקחת בחשבון, כי במידה ותפסיד תחויב בהוצאות ולכן יש לבדוק האם כדאי כלכלית על אף כי הנ"ל אינו מוצדק וכואב להגיע עם הצד השני להסדר בכפוף למחיקת חלק ניכר מן החוב ובכפוף להסכם אשר יגן עליך מפני נקיטת הליכים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר