שלום ,
"חבר" ותיק חייב לי כסףסכום של 70,000 ש"ח . לפני שאני מגישה תביעה , אני רוצה לברר מה הסטטוס של האדם הנ"ל ( החוב הוא מלפני שנתיים) ולפני כשנתיים הוא היה חייב לעוד גוף(חברה) , ומשלא שילם את חובו, הנ"ל שמו את ידיהם על עיקול נכסים , (אך כאמור לא היו לו נכסים) , לפיכך אני יודעת שהוא גם התנהל ללא חשבון בנק . אני יודעת שהוא עובד כיום בחברה מסודרת , אך איני יודעת באם הוא הסדיר את החוב של אותה חברה דאז וכאמור יש לו כבר חשבון בנק , שאפשר יהיה לשים עליו עיקול ו/או על המשכורות וכו... לפני שאני מגישה תביעה רציתי אם כן לדעת כיצד אני אוכל לברר את הסטטוס של אותו אדם , תוך שיאפשר לי בדיקה אם בכלל יש אפשרות להוציא ממנו כסף או שהוא מוגן תחת פשיטת רגל או איחוד תיקים וכד... ( איני רוצה לקחת עו"ד ) הייתי רוצה לעשות זאת בכוחות עצמי היות ואין לי כסף מיותר .. תודה
קארין
אין באפשרותך לקבל מידע מאף גורם אלא רק לאחר פתיחת תיק הוצל"פ נגד החייב תהיי רשאית לבקש מידע מגורמים שונים .
באפשרותך לנסות ולדלות מידע מאתר האינט' של כונס הנכסים הרשמי במשרד המשפטים האם הוא בהליך פש"ר או באמצעות אתר האינט' של רשות האכיפה והגבייה האם הוא הוכרז כחייב מוגבל באמצעים בלשכת ההוצל"פ .
על מנת לבצע חקירה כלכלית מקיפה עלייך להיעזר בשירותיו של חוקר פרטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר