בס"ד שלום.
לצערי, פלאפון תבעה אותי תביעה שקרית לאחר סיבוך חשבון הבנק שלי בעקבות ביטול עיסקה עפ"י דרישת פלאפון וחתימת עיסקה חדשה באותו מעמד. ומיד תבעו ממני מעל 4903 ש"ח שכללו מעל 2500 ש"ח תוספת לחשבונית הרגילה עבור ביטול עיסקה. ומשם סיבכו את חשבוני. והצטרפו ל"חגיגה" וויזה כאל ודיסקונט.
ב- 3.9.2099 שילמתי סך 2700 ש"ח ו- 5 ימים אח"כ פלאפון העבירה תביעה לעו"ד בטענה שלא שילמתי. כל נסיונותי להוכיח לא צלחו. ואח"כ הועבר עיקול להוצל"פ ובעקבותיו וויזה כאל ודיסקונט. כתוצאה מכך ביטוח הראל לא קיבלו את תשלום ביטוח הרכב, ומבלי להודיע לי דבר ביטלו את הפוליסה. ובתאונה נהרס הרכב ואיבדתי אותו. וגם הם הוסיפו עיקול. + עיקול על רישיון הרכב שלי.בנוסף עוקלו לי תוכניות חיסכון, וכספי פנסיה. ואיבדתי פוליסות ביטוח שהיו לי עקב הפסקת תשלומים. ובמצבי הבריאותי העכשווי, שנגרם לי מכל העוול והאכזריות, אינני יכולה להצטרף לאף ביטוח.
מכתב מפורט ששלחתי הוחזר לי בתוספת מכתב האומר שהוא מוחזר לי ללא קריאתו. + 3 דפים של פירוט חשבונותי ותוכניותי, שכבר עוקלו ונסחטו עד הפרוטה האחרונה.
כתוצאה מאובדן הרכב, ומעיקול משכורתי, הפסדתי את עבודתי ומשכורתי, וכמובן את הצבחרה של כספי פנסיה, וללא הרכב, נגרמה לי הרעה במצבי הבריאותי, שגרמו לי צליעה, וכאיבי תופת ברגליים ובגב, שגרמו לי לשכב הרבה, וזה גרם לי לסכרת כולסטרול ולחץ דם גבוה, וכרגע בעיות עם הלב. בנוסף לבעיות שיניים. ומכיוון שאני חי'ה בבית שנשרף, שגזילת החסכונות שלי שנועדו לשיפוץ, כבר אינם ברשותי, פיתחתי לי לצערי גם רסמה של העור. ואינני יודעת לאן אגיע....
מכתב שהוצאתי מהדואר המרכזי המוכיח ששילמתי 5 ימים קודם, לא מזיז להם.
ואינני יודעת לאן אגיע. כי הגעתי למצב שאינני יכולה לקנות לחם וחלב, ק"ו דברים אחרים. גם פריווילגיה של מחשבות התאבדות שתקפו אותי, הופסקו, כשנודע לי שאחרי מותי יהרסו את חיי יורשי, או יותר נכון מכיוון שכבר אין מה להוריש להם יהרסו את חייהם, וימצצו את דמם.
האם יש במערכת המשפט איזה אגף שמתפקד ביושר אמת וצדק, ובודק את התביעות, ואת היסטורית התשלומים של הקרבן, ואת אמיתות התנהלות החשבונות של התובעים??? או שכל מערכת המשפט מתנהלת לפי חוקי סדום ועמורה. אנא, אמרו לי, למי לפנות???
שלום בת א-ל
אני לא מהפורום הזה ולא יכול לתת עצה משפטית..אני מאתר סה"ר, סיוע והקשבה ברשת, ואני רוצה לכתוב לך בכל זאת כי אני שומע כמה את נואשת וחסרת אונים..מרגישה שחברת פלאפון בעצם גוזלת ממך את כבשת הרש, כאילו שהיא זקוקה כל כך לאותם כמה אלפי שקלים..ואת נשארת ללא פרוטה, חולה ולא מסוגלת להתמודד עם הממסד האטום שפוגע בך, עד כדי כך שאפילו חשבת להתאבד - והדבר היחיד שמשאיר אותך בחיים זה למנוע מהיורשים שלך את אותו גורל שנפל עלייך..
יקירה, רציתי קודם כל להציע לך לנסות לפנות לעמותת ידיד לעזרה (תוכלי לחפש אותם בגוגל). אני מאד מקווה שהאנשים שם או כאן בפורום יתנו לך עצה שתתאים לך ותעזור לך לצאת מהמערבולת הנוראה הזו שנקלעת אליה..ועד אז, רציתי להציע לך גם לבוא אלינו לאתר לדבר איתנו - לא בשביל עצות אלא כדי לשתף, לפרוק קצת מהמצוקה והכעס והתסכול שאת מרגישה..נשתדל להיות איתך, לתמוך בך קצת בתקופה הקשה הזו שעוברת עלייך..
שלך מכל הלב
מתנדב סה"ר
בס"ד
תודה שהתייחסת.
משום מה באף פורום שכתבתי לא ענו לי.
גם כאן אף עו"ד לא ענה לי איך אוכל להוכיח למערכת שאין שום עילת תביעה אם שילמתי ב- 3.9.2009 בדואר במזומן חשבונית על סך 2700 ש"ח. .שהוצגה ב- 2.8.2009 לבנק, ולא כובדה בגלל התעללות פלאפון בחשבוני, מ- 1.5.2009 שאליה הצטרפו להתעללות בחשבוני וויזה כאל ודיסקונט.
דפי החשבון שנשלח לי הביתה הם על סך 1800 ש"ח. אך פלאפון נוהגת לשלוח לפדיון בבנק סכומים גבוהים בהרבה, ללא שום הסבר ו/או פירוט. ושקיפות מליאה של חובותי ומימוש ההטבות והזכויות שהובטחו לי בחתימת ההסכמים איתם.
בחודש זה כאמור ניסתה לגבות מהבנק 2700, שאח"כ שילמתי במזומן בבנק הדואר.
זו גם החשבונית האחרונה כי חסמו את השיחות היוצאות באמצע יולי, בגלל הכעס שלי עליהם על התעללות בחשבוני, לאחר שהם לא סיפקו לי את הכלים והשירות בזמן כנדרש על פי החוק, ועוד סיבכו אותי באלצם אותי, לבטל עיסקה ולחתום במקומה עיסקה חדשה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר