לפני כ 4 שנים השתחררתי מצהל ובדיוק ליד הבקום היה בנאדם שמכר תכשיטים רק חיילים נפלתי בפח מאותו יום הוא לא מפסיק לתבוא אותי ודורש כסף והרבה על שעון שעולה 200 שח עד עכשיו שילמתי לו 4000 שח . מה לעשות הוא לא שולח לי ביטול תהליכים ובגלל זה הוא כול הזמן מחייב אותי מה לעשות?
היה עלייך להגיש התנגדות לביצוע שטר/תביעה, ולטעון טענותייך בכתב הגנה, לאור מירמה, וטענת הונאה, היכן זה עומד, האם פתחו תיק הוצלפ כנגדך? אם כן, הרי שחלפו להם 4 שנים, מדוע לא נעשה דבר עד כה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
שלום לך אופיר פרל שילמתי 6 שוברים ואחרי זה היפסקתי לשלם בגלל שראיתי שהוא מרמה אותי לא ידעת למי לפינות והוא פתח לי תיק בהוצאה לפעול ושילמתי לו 4000 שח על שעון ושרשרת שעולים בחנות 200 שח הוא לא שלח לי ביטול תיק ואת השטר חוב הוא לא קרע מה אני אמור לעשות?
שלום אופיר, עצם העובדה ששילמת, מראה כי הינך מכיר בחוב, במידה ולא היית מכיר בחוב בתחילה היה עלייך להגיש התנגדות לביצוע שטר או תביעה, כיום אחרי 4 שנים להגיש התנגדות כזאת עליך לטעון טעם מיוחד מדוע לא הגשת בזמן את ההתנגדות, ולכן הסיכוים אינם לטובתך.
מה גובה החוב?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר