יש לי תיק בהוצאה לפועל של 42.000 ש״ח לא כולל ריביות. =קרן. אינני עובדת עקב בעיה רפואית ביד - יש אישור רפואי. ומקבלת הבטחת הכנסה 2000 שח כבר שנה וגם ממנה אני לא מתקיימת ומקבלת עזרה מקרובי משפחה. הגשתי בקשה לשלם 150 ש״ח בחודש אך הרשם קבע 1000 ש״ח כי לטענתו המשכורת מינמום היא 4500 ש״ח וזה הפוטנציאל. ורק על פיו הוא קובע. מה עליי לעשות ממש מיואשת. אם לא אשלם הוא רשם בהחלטה שיעקל לי את המשכורת מביטוח לאומי ואת החשבון בנק בדואר ואז לא יהיה לי ממה להתקיים. מה אני יכולה לעשות ??? פניתי לסיוע משפטי של המדינה והם דחו אותי בגלל שיש לי רק תיק אחד בלבד. אני מבקשת ייעוץ ועזרה בבקשה.
תצרי בהקדם קשר עם העו"ד של הזוכה תסבירי לו את מצבך ותנסי להגיע להסדר תשלומים שתעמדי בו. במידה ותשלמי סכום נמוך מידי חודש לא יהיה בכך שום תועלת מכיוון שהחוב ימשיך לצבור ריביות והצמדה ואת לא תצאי מזה לעולם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
אני כבר דיברתי עם המזכירה של העו"ד והיא דיברה עם המחלקה המשפטית של הבנק. הסברתי להם שאח שלי מוכן לשלם להם כל חודש 400 שח בנוסף ל150 שאני ישלם בחודש . דהיינו 550 שח. אך היא אמרה שהבנק מסרב . ורוצה 1200 בחודש שאינני יכולה לשמש. אני בקושי חייה מהקצבת ביטוח לאומי.
אני הבנתי מפקידה בהוצאה לפועל שבנקים אחרי שנה או שנתיים מוכנים להגיע להסדר . אז אולי עוד שנה הם יהיו מוכנים להבין את מצבי ולבוא לקראתי מבחינת התשלומים.
מה עליי לעשות כאשר אין אפשרות להגיע להסדר עם הבנק??
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר