לפני 5 שנים לערך התידדתי עם משפחה מסוימת אשר במהלך השנים האלה הלוו ממני כספים במזומן וגם ביקשו אותי לשלם בכרטיס אשראי שלי כל מיני חובות לחברת חשמל פלאפון ובנוסף כל שנה שעברה גנבו ממני שיקים וכרטיס אשראי ועשו בהם שימוש (השיקים היו רשומים עם סכומים ותאריכים כי התכוונתי להעביר אותם לספק עבודות אצלי בבית ) השימוש נעשה בשיקים ובכרטיס אשראי עוד באותו יום והאישה מסרה שם לא שלה בעת השימוש בהם מה ניתו לעשות במקרים כאלה? תביעה פלילית או רק תביעה אזרחית !! מיותר לציין שהיום אני מבקש את הכסף חזרה וכל פעם שאני מתקשר אות יוצר קשר איתם הם מאיימים עליי שיתבעו אותי על הטרדות ואיומים כאילו ... ואני לא אמין שזה קורה לי וההייתי חולם נא תשובתכם בהקדם כי בהתייעצות עם 2תחנות משטרה יעצו לי שלא להגיש תלונה פלילית על מעשה מרמה נוכלות וגניבה !!
באפשרותך להגיש תביעה אזרחית נ' הלווים. אני מקווה שערכת הסכם הלוואה מפורט בכתב, מה שעלול להקל עליך במידה ותחליט לפנות להליכים משפטיים. משאלתך לא ברור כיצד בוצעה ההלוואה, אם בכלל ערכת הסכם להחזר ההלוואה, במידה ומדובר בסכום כסף נכבד ותהיה מעוניין למנקוט בהליכים משפטיים , כדאי לך מאוד להיעזר בשירותיו של עו"ד הבקיא בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
בהמשך למה שרשמתי לעיל חשבתי שאני מתעסק עם אנשים הגונים ולא נערך הסכם בכלל כל הזמן נמשכו כספים במזומנים או על ידי תשלומים בכרטיסי אשראי !! והם בנוסף לכל גנבו שיקים שלי וכרטיסאשראי שלי והשתמשו בנם ללא ידיעתי ועד שעליתי על זה כבר היה מאוחר האם התביעה תהיה גם אזרחית וגם פלילית ??
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר