שלום רב
עבדתי מזה 3 שנים בחברה כאשר פיטרו אותי ממנה לאחר מצב כלכלי קשה.
לא קיבלתי שכר של חודשיים, הבראה, הודעת פיטורים ופיצויים.
תבעתי את המעביד, הגענו למשפט, זכיתי במשפט והוא לא שילם לי.
מאז עבר כמעט שנתיים.
רציתי לפתוח תיק בהוצאה לפועל אבל אני לא מצליחה כי החברה לא ישראלית ואני לא מצליחה לאתר אותה.
חוץ מזה ישנה עוד בעיה, אני תבעתי את החברה ואותו באופן פרטי והשופטת הורידה את שמו הפרטי מהתביעה. כרגע אני יודעת שהוא אישית פושט רגל, וממשיך לעבוד תחת שם אחר של חברה כך שאם בכל מקרה אני אעשה עיקולים הוא יגיד שזו לא החברה ששילמה לי שכר ולא ניתן יהיה להוציא דבר מהמשרד.
מה עליי לעשות? אני לא יכולה להוציא כסף מהחברה ולפחות הסיכוי היחיד שהיה לי היה להוציא כסף מביטוח לאומי וגם זה אני לא יכולה לעשות.
אשמח לקבל את עצתך,
תודה
לאור העובדה כי המדובר בחברה שאיננה בעלת יכולת פירעון ולא באדם פרטי , סיכויי הגבייה שלך די נמוכים. אם החברה כבר אינה פעילה וללא נכסים, אין באפשרותך לעשות הרבה באמצעות נקיטת הליכי הוצל"פ.
במידה וקיים חשש ממשי שהחברה החדשה ממשיכה את פעילות החברה הקודמת ויש באפשרותך להוכיח כי פתיחת החברה החדשה נעשתה אך ורק במטרה להימנע מתשלום לנושי החברה הקודמת עלייך להיעזר בשירותיו של עו"ד ולפנות לבית המשפט, ההליך סבוך ומורכב ולא תמיד כדאי להשקיע בכך כספים ומשאבים .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
כאשר גיליתי שהוא עובד באותו עיסוק בדיוק יחד עם זאת תחת שם שונה, בן זוגי התחזה ליזם (אגב,הוא באמת יזם) וקבע איתו פגישת ייעוץ . הם שוחחו כשעה ובן זוגי ראה מעל כל ספק כי שהוא ממשיך לעבוד באותו עיסוק ומעוניין לקבל לקוחות חדשים.
האם העדות של בן זוגי יכולה להיחשב כהוכחה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר