שלום,
אני חייב מוגבל באמצעים נמצא באיחוד תיקים משנת 1998 ומנסה להגיע להסדר עם כל הזוכים.
1) אחד הזוכים הוא חברה המפרה חוק (לפי בדיקה ברשם החברות) משנת 2006 - שאלתי היא - האם מותר או האם בכלל אני יכול להגיש בקשה בהוצל"פ לפתור אותי בתיק זה בגלל שהזוכה היא חברה מפרת חוק?
2) במידה וישאר לי תיק אחד מתוך מס' תיקים אני מניח שתיק האיחוד יתפזר - האם ניתן להישאר עם תיק בודד זה ולהסיר את המיגבלה של לקוח מוגבל בבנקים?
תודה,
רוי
חברה מפרת חוק הינה חברה אשר הוכרזה ככזו על ידי רשם החברות בגין הפרה של הוראות חוק החברות בנושאי תשלום אגרות שנתיות ו\או הגשת דוחות שנתיים לרשם, אין לכך כל קשר לתיקי ההוצל"פ והיא יכולה להמשיך לפעול לגביית חובותיה לרבות באמצעות נקיטת הליכי הוצל"פ.
לגבי שאלתך השנייה גם במידה ויישאר תלוי ועומד נגדך תיק הוצל"פ אחד בלבד ההגבלה בבנק ישראל לא תוסר בגין פיזור תיק האיחוד, אלא אם כן תגיע להסדר עם הזוכה האחרון ותגיש בקשה לביטול ההגבלה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר