היי. בשנת 2009 נפתח לי תיק הוצאה לפועל ע"י ויזה כאל על סך 47,000 ש"ח כולל הוצאות משפטיות ושכר טרחה, בשנת 2010 הגעתי איתם להסדר תשלומים שזה כלל 10,000 ש"ח במזומן ולאחר מכן 2500 ש"ח כל חודש למשך 3 חודשים ואז 1500 ש"ח כל חודש עד לפרעון כל החוב עד היום שילמתי להם 40,000 ש"ח כשביררתי עוד כמה נותר לי לשלם נוכחתי לדעת שהחוב עומד על 48,000 ש"ח (לטענת העו"ד שמטפל בתיק) כששאלתי איך זה יכול להיות הוא ענה שהריביות מצתברות כל חודש וסכום של 1500 ש"ח בחודש זה בקושי מכסה את הריבית החודש לא ביצעתי את התשלום של ה1500 ש"ח והם פתחו לי עיקול בבנק על סך 41,000 ש"ח האם זה הגיוני שיהיה כל כך הרבה סתירות בנוגע לסכום החוב? כפי שפירטתי לעיל והאם יש פתרון למצבי שתוכל להדריך אותי? תודה מראש
במידה ומצוי בידיך הסכם עם עו"ד עפ"י המצויין על ידך, והם לא ביצעו הקטנות עפ"י הסכם הפשרה עליך להגיש בקשה בטענת פרעתי, ולציין כי הבנק לא עמד בהסכמים שהוסכמו על ידי הצדדים, חשוב לציין כי ההצעה שלי נובעת מחוסר יידע האם נחתם הסכם פשרה בינכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
אני כותבת לך שוב בהמשך לתשובתך, אין לי הסכם כתוב הכל נעשה בעל פה דרך הטלפון, השאלה אם זה "תופס" מבחינת הוצל"פ ואם אני כולה לפנות אליהם?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר