בדצמבר 2008 הוחזרתי כמוגבל באמצעים לאחר הכרזת תיק איחוד בשל חובות שנהיו כתוצאה מבעיה רפואית שגרמה לי לקריסה כלכלית . במשך השנים שילמתי סכום מינימום.
לפני שנה וחצי אחד התובעים, ביקש חקירת יכולתץ באותו יום שברתי רגל ולא ידעתי כי זהו שבר והגעתי חבושה ולאחר הלם מהפגיעה והרשם לא היה אכפת לו מכלך שאני מבקשת דחיה ופסק להלעות את הסכום החל מחצי שנה אחרי זה. בינתיים התברר כי זהו שבר והייתי מושבתת כמה חודשים. החל מספטמר 2011 מצבי הבריאותי המשיך להיות גרוע והכנסתי היא בערך 3,000-3,500 מתוכן 2,000 שכ"ד , ולא יכותי לשלם כלום. אתמול קיבלתי הודעה על פיזור התיק ושיפעול הליכים. היה כוב כי לאחר שקיבלתי החלטת אזהרה על פיזור התיק ולא פעלתי הוחלט לפזרו. מעניין איך הודעת הפיזור הגיעה וההחלטה על ההזהרה מעולם לא הדיעה . אכן לא יכולתי לשלם ולא פעלתי אך אני סבורה כי היה מגיע לי להסביר עצמי ולהציג מסמכים וכו'. יש לי עורך דין מהסיוע המשפטי ומעניין שכל השנה לא הודיע לי דבר מה קורה ולא שאל ולא עידכן על החלטת אזהרת פיזור .אני מעוניית להחזיר את האיחוד. אני קצת חוזרת לעצמי פיזית ואוכל לשלם את המינימום הזה ואולי להגיע בתוך שנה להצעה לפשרה עם הנושים. לא מוכנה בשום אופן להגיע לפשיטת רגל. לפני שאני פונה לעורך הדין שטיפל בי ובכלל לא עידכן אותי וכו', אני מבקשת לדעת מה מעמדי האם ניתן לפנות להחזרת תיק איחוד גם בי שום אתראה אלי וכו' . למרבה הצער אין גם מה לקחת. הכל הלך. למותר גם לציין כי אין כאן כל התחמקות מהחזר חובות אלא מצב בריאותי גרוע שאיננו מאפשר חיים נורמליים לא פרנסה סבירה וצורך במנוחה רבה מאד מה שגורם למעט מאד שעות תפקוד ביום. תודה .
אפשר להגיש בקשה חדשה לאיחוד תיקים ולפרט את מצבך הרפואי, אך קחי בחשבון כי ייתכן ותדרשי לשלם חוב פיגורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
תודה לך , אבל אם מצבי הרפואי לא טוב למה שיסכימו ולמה שלא יכפו עלי פשיטת רגל ? גם כאן וגם כאן לא אוכל להחזיר את החוב ויהיה צורך להגיע להפטר . אבל אני לא רוצה פש"ר כי יתכן שתוך כשנה שנתיים יהיה אפשרות להצעת פשרה. איך עושים זאת? לבד? לבקש שוב עורך דין מהסיוע המשפטי ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר