בקר טוב.
נפתח נגדי תיק הוצאה לפועל.
הגענו להסדר בבית משפט ובו נידרשתי לשלם 500 ש"ח בחודש.
לאחר תקופה ביקש הזוכה לזמן אותי לחקירת יכולת וכך היה.
לאחר חקירת היכולת ביקשה הרשמת להגדיל את צו התשלומים נגדי ל 4000 ש"ח ,החלק מטענותיה להצדקת הגדלת הצו טענה הרשמת שאני לא יכול לשלם החזר הלוואת בבנק של 3000 ש"ח בחודש לפני שאני משלם לחייב..כלומר אם כך אנהג למעשה אהפוך לחייב גם בבנק שכניראה גם הוא יפתח נגדי תיק בהוצאה לפועל...האם כך הדבר..?האם יש פסק דין שאומר אחרת?תודה לעונים
החלטת הרשמת הגיונית שכן אם תחזיר לבנק הלוואה ולחייב האחר תחזיר סכום פעוט בהרבה הרי מתקיימת העדפת נושים פסולה ולכן כב' הרשמת החליטה את אשר החליטה.
במידה והבנק יפתח נגדך תיק הוצל"פ נוסף, אתה רשאי לבקש לאחד את התיקים תוך קביעת צו תשלומים חודשי קבוע בתיק האיחוד .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
ראשית תודה על תשובתך...
האם יש משמעות לכך שההלואה ניתנה לי מהבנק לאחר המועד שבו הגענו להסכם על תשלום ה 500 ש"ח?
במילים אחרות ,ללא הבנק לא היתי עובר את התקופה הזו..מה בעצם אומרת הרשמת? תיפשוט רגל..?
ראשית...תודה עךל תשובתך..
האם הדבר הגיוני גם אם ההלוואות שנטלתי מהבנק נילקחו לאחר ההגעה להסדר התשלומים הראשון בהוצאה לפועל?
שכן עקב המצב אני נוטל הלוואת מהבנק (מיתגלגל),הלוואה אחת לקחתי מהבנק חודש לפני חקירת היכולת...כלומר במידה והבנק לא יעמיד לי הלוואות לא אוכל להיתקיים...
אז מה עדיף ? שאהפוך לפושט רגל?
שוב תודה
ויום טוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר