שלום ,
יש לי חוב לבנק מרכנתיל בסך כ 80,000 שקל , לפני כשנה נתנו לי הלוואה על סך כ 50,000 שקל לקניית רכב , כאשר בעצם מיחזרתי הלוואה שהיתה לי על כ 15,000 שקל , אני לא באמת קניתי רכב מההלוואה היה לי רכב אלא חיפשתי תירוץ , יש לי רכב סובארו שנת 95 ששווה בקושי אולי 10,000 שקל , משום שלא עמדתי בתשלומים הבנק הגיש תביעה בסדר דין מקוצר והגיש לאחר כחודש מאז שהתיק נפתח בקשה חסויה במעמד צד אחד לבצע עיקול על הרכב המסכן שלי וניתנה החלטה בלי לשאול אותי כי יעקלו לי את הרכב ברישום במשרד הפנים , הבנק ביקש עיקול זמני עד למתן פסק הדין כולל עיקול כללי עד לגובה סכום התביעה , השאלה שלי היא אחרי שינתן פסק הדין ולא אוכל לשלמו האם הבנק יוכל לשוב לפנות בבקשה לבית המשפט שיתפסו את הרכב שלי או שהוא חייב לבקש את זה במסגרת תיק ההוצאה לפועל ? אני חייב לציין שיש לי עוד חובות רבים ואני רוצה להכריז על עצמי כמוגבל באמצעים ,
תודה על תשובתך
לא ניתן לפוס רכב מתחת לשנת ייצור 2000 ללא אישור מנהל לשכת ההוצל"פ. שווי הרכב ממש זניח כך שממילא לא משתלם לזוכה לבקש לתפוס אותו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר