שלום רב: ברצוני לשאול שאלה, בשנה שעברה קיבלתי אזהרה מהוצאה לפועל על תשלום חוב לבית חולים נהריה אשר הייתי במחלקת מיון ב2009, יום אחרי הלכתי לקופת חולים ושילמתי את ההתחיבות והפקיד של קופת חולים שלח את הקבלה בפקסכמה חודשים אחרי קיבלתי תזכורת חוב , וכמובן הלכתי שוב לקופת חולים ושלחתי את הפקס שנית , וככה שלשה פעמים , עד שיום אחד שלחו לי עיקול על הרכב ועיקול על מטלטלין וחשבון הבנק, בקיצור גרמו לי בלגן שלם, ניגשתי לעורך דין הגשתי עיכוב הליכים ןשלחנו כל הקבלות עם התאריכים שזה שולם בזמן , אבל בכל זאת לא הצלחתי להסיר את החוב מכיוון שהיה בית משפט אוקטובר ןאני לא הלכתי מכיוון שלא קיבלתי שום הזמנה, בסוף נמאס לי מהעניין ושילמתי את החוב שהדביקו לי , כדי לסגור את התיק ולסלק את העיקול מחשבון הבנק ומהרכב עכשיו שאלתי היא האם אני יכול לתבוע את בית חולים נהריה על כל הסבל והטרטורים שגרמו לי?
הבעיה זה לא לתבוע, אלא לזכות.
אם תצליחי להוכיח כי הנזק ככל שנגרם לך נבע מרשלנות של ביה"ח, אזי יש לך קייס.
תבדקי, האם אכן העניין שווה, הן מבחינה כספית (שכ"ט עו"ד , הוצאות משפט ועוד).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
את האמת יש לי את כל הקבלות של התשלום ועם התאריכים שבהם נשלחו לבית חולים , ואפילו הפקיד של קופ"ח מוכן להעיד שהוא בעצמו שלח אותם... מה דעתך האם כדאי לתבוע או , לפחות להחזיר מה ששילמתי לשוא כלומר שילמתי את ההתחייבות המקורית שהיא 151, ועוד 200ש"ח לעו"ד ובנוסף לזה התיק שהיה בהוצאה לפועל 970...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר