רציתי בבקשה לשאול מה לעשות כאשר זוכה שינה על דעת עצמו את כתובת המגורים, הם שינו את הכתובת לחמתי, אף פעם לא גרתי שם הם אנשים מבוגרים החוב הזה קיים עוד לפני שהתחתנתי הזוכים כל פעם גם מתקשרים אליהם ומציקים להם ושואלים שאלות והם אנשים מבוגרים שעונים להם הם פעם אחת הביאו דואר לשם כי לא מצאו אותי וחמתי לקחה את זה בתמימות היא אישה מבוגרת ומאז הם שינו את הכתובת לשם ואני לא רוצה שיבאו לשם מעקלים כי מהבהלה יכול לקרות להם משהו האם מותר להם לעשות את זה אין להם שום הוכחה לכך הם פשוט שינו על דעת עצמם ואם מעקלים יכולים לקחת להם דברים? אני ממש מודאגת אומנם שלחתי להוצלפ שינוי כתובת אבל עד שיאשרו יכולים לבוא אליהם
תצרפי לבקשה שלך לעדכון כתובת חייב אישור ממשרד הפנים בדבר כתובתך העדכנית. במידה והחייב יוכיח כי את לא מתגוררת שם את תהיי בבעיה. במרבית המקרים בטרם מבצעים הוצאה של המטלטלין בבית יש לבצע עיקול ברישום, במידה ואכן יגיע קבלן הוצל"פ לבצע עיקול ברישום, על חמתך להגיש בקשה לסעד הצהרתי ( המרצת פתיחה) לכך שהחייבת לא מתגוררת בביתם וכי המטלטלין בבית לא שייכים לה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר