שלום! לגרוש שלי יש חוב במע"מ בסך של 8858 ש"ח, הגיע אליי שליח עם מכתב התראה לפני פריצה ועיקול שאומר שצריך להסדיר את החוב תוך 48 שעות. יש לציין כי השליח לא עדכן אותי על מה המכתב ורק שאל אם זו המשפחה הנכונה , אמרתי שכן מפני שאני עדיין נושאת את שם משפחתו ולאחר שפתחתי את המכתב הבנתי שיבואו לביתי לעקל לי למרות שאני גרושה מבעל החוב והוא אינו גר איתי בדירה. מה אני עושה במצב כזה? מבקשת עזרה דחוף. תודה.
תגישי בקשה למתן פס"ד הצהרתי בצירוף תצהיר ואסמכתאות המעידות כי המטלטלין שלך וכי הינך גרושה וכי גרושך אינו מתגורר בכתובת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
עד כמה שידוע לי פסק דין הצהרתי עולה כסף וכרגע אין לי אפשרות לשלם את האגרה של זה, יש לי הסכם גירושין מאושר ועם חותמת של בית הדין הרבני שבו כתוב שכל המטלטלין בבית הזה הם שלי ולו אין חלק בהם. האם זה תופס ולמי אני מראה את זה ? תודה רבה על התשובה המהירה.
זה לא מספיק,כפי שצוין לעיל יש להגיש בקשה לפס"ד הצהרתי, אם אין ביכולתך לשלם אגרה, את רשאית להגיש בקשה לפטור,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר