לאחותי יש חובות שכרגע מעוברים להוצאה לפועל. רציתי לדעת האם אפשר לעקל חפצים בכתובת של ההורים . היא לא גרה איתם. וגם בכתובת במשרד הפנים היא רשומה בכתובת אחרת.
אני הבנתי ממישהי שאם אין להורים קשר לחוב אז גם אי אפשר לעקל להם דברים.
רק רציתי לוודא את זה. תודה.
אם הכתובת שיעדכן הזוכה תהיה כתובת של הורייך, יכול הזוכה להטיל עיקול על המטלטלין בכתובת הנ"ל.
אם האמור יקרה, הורייך יגישו בקשה למתן פס"ד הצהרתי ובה יצהירו כי המטלטלין שלהם וכי אחותך לא מתגוררת בכתובת הנ"ל. כמו כן יהיה עליהם להגיש בקשה לעיכוב הליכים ובקשה לשינוי כתובת.
באם זה יקרה מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום אשר יכין את הנדרש עבור הורייך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
מה הקשר של ההורים שלי לחוב. ולמה ההורים שלי צריכים להביא בקשה לספק דין הצהרתי. הרי היא לא גרה ולא רשומה שם במשרד הפניפ
מדוע ההורים שלי כלל אמורים להתעסק בזה??? או לשלם כסף לבית משפט על פסק דין הצהרתי
האם הזוכה (במקרה הנ"ל הבנק) יכול לעדכן כל כתובת שירצה לעניות דעתו.
לדוגמא: הזוכה יכול לעדכן את הכתובת שלי שאני אחותה ולבוא לעקל אצלי?
איזה חוק במדינה מאפשר לעקל בבית של מישהו שהחוב לא שלו?
זו בדיוק החוליה החלשה.
הזוכה, בא-כוחו, יכול לעדכן כל כתובת שהיא !
אל כתובתי הגיעו התראות הוצל"פ אל חייב שמעולם וגם כיום לא מתגורר בביתי. עו"ד שמשרדו היה אחראי למשלוח ההתראות טען ששליח מטעם משרדו איתר את החייב בכתובתי (וזה כמובן שקר מוחלט) וכי על סמך תצהיר השליח עודכנה כתובתי שלי בתיק החייב !
שנה קודם לכן כשאותו משרד שלח לכתובתי, אל החייב (!) מכתב, הודעתי לעוה"ד שהחייב לא גר בכתובתי, אך עוה"ד, כאמור, עשה את שעשה שנה אחר-כך.
משרד עוה"ד התעלם מבקשתי שתימחק כתובתי מתיק החייב, והצלחתי למחוק אותה באמצעות בקשה לצד ג'.
נוכחתי לדעת שהסיפור עם אותו עו"ד מורכב, ובלתי יאומן.
דבריי נכתבים כאן כדי לחזק את אלה שנפגעו/נפגעים כמוני, על לא עוול בכפם. אנו צריכים הרבה סבלנות ועוצמה ולא לוותר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר