שלום ,
ניתן כנגדי פסק דין בסדר דין מקוצר בהעדר בקשת רשות להתגונן כאשא אני חייב לבנק כ 60,000 שקל וזאת משום שהשליח זייף את חתימתי ולא קיבלתי את כתב התביעה , לכן לא ידעתי על כך , אני הגשתי על כך תלונה במשטרה וברצוני להגיש בקשה לביטול פסק הדין בטענה לזיוף ומצאתי באינטרנט שאותו שליח זייף גם לאחרים כמו לי , השאלה מה סיכויי ההצלחה שלי בהגשת בקשה כזו ? האם בדרך כלל מבטלים את פסק הדין והאם זה בכפוף להפקדת סכום מסוים מצידי או ערבות או האם הדבר ימנע מהתובע לפתוח תיק הוצל"פ ?
טענת זיוף, זו אכן טענה המצדיקה את הביטול, אולם טעונה הוכחה, לרוב באמצעות גרפולוג בטעם ביהמ"ש.
אם הינך רוצה להגיש בקשה לביטול פסק הדין, הרי שרצוי ונחוץ לעשות זאת באמצעות עו"ד המתמחה בתחום והיות ופרט לטענת זיוף יש עוד הרבה טענות אשר יש לטעון וכמובן לתת לאמור גושפנקא משפטית.
תקחי בחשבון, כי ללא ייצוג הסיכויים להצליח קטנים מאד.
עצם הגשת הבקשה לביטול פסק הדין לא מונעת מהזוכה לפעול נגדך, אלא על מנת לעכב יש להגיש עיכוב ביצוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר