שלום רב, אני בעלים של חנות בקניון גדול.קיבלתי בדואר רשום " התראה בטרם הגשה לביצוע של תביעה על סכום...." ממשרד עו"ד המייצג את רשות השידור. זה המכתב הראשון שאני מקבל מהם ולא קיבלתי מעולם דרישה לתשלום אגרה מהרשות.
סגנון המכתב מאד מאיים ומפחיד ומצויין שתוך 30 יום(אם לא אסדיר החוב) יוגש כתב תביעה לביצוע בהוצל"פ ללא הליך מוקדם בבית משפט.
כשהתקשרתי למשרד עו"ד הנ"ל נאמר לי שהם ביקרו אונו בחנות ואפילו צילמו שברשותנו מקלט טלויזיה. אמרתי שאנו לא צופים בטלויזיה ולא מקרינים כלום ללקוחות והמסך משמש כמוניטור למצלמות במעגל סגור ואכן זהו השימוש היחידי. אין אפילו תשתית של כבלים או לווין בקרבת מקום.
האם להשקפתך יש בידי מה לעשות הנידון או שעדיף לבלוע את הגלולה ולצאת "פרייר". תודה
כל מי שמחזיק במקלט טלויזיה, חייב בתשלום האגרה ע"פ סעיף 28א לחוק רשות השידור.
רצוי להסדיר את העניין מול ב"כ לרוב זה משרד פרנקל את קורן וכך לחסוך הוצאות מיותרות.
לאחר התשלום אתה יכול לנסות להגיש פטור, הסיכויים לקבלו בנסיבות העניין כמעט אפסיים.אתה יכול לנסות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר