בשבוע שעבר התקשר מישהו ממספר נייד והתחזה בשם שוטר מתחנת חדרה, ובקש ממני לבוא בדחיפות לתחנה כי הרכב שלי מעורב בתאונת דרכים ויש תלונה נגד הרכב וצריך לבדוק אם נכון הרכב שלי מעורב וצריך לבדוק האוטו, בתום לב נסעתי לחדרה ובכניסה לעיר נסע אחרי אוטו אזרחי וסימן ביד לעצור בצד, היו שני אזרחים והציגו עצמם כשוטרים בלי תעודה ובלי שוטר מלווה.
חשבתי שעשיתי בטעות עבירת תנועה אבל התברר שהם מעקלים ורוצים לתפוס הרכב, ואני מודה שאני חייב לחברת מימון שלושה חודשים, וביקשתי להעביר כסף בדואר לטובת חברת המימון אבל סרבו, בסופו של דבר סיפרתי להם שאני נוסע לתחנת משטרה דחוף, וענו בתשובה מהירה שאשכח מזה לכן הבנתי שהיתה מלכודת לתפוס הרכב בהתחזות לשוטר.
ביום שאחרי נסיתי עשרות פעמים להתקשר באותו מספר ששני המעקלים התקשרו ממנו והם לא ענו ולפעמים סוגרים הקו.
זאת פעם ראשונה שאני מדבר עם שוטר אפילו בחיים לא נכנסתי לתחנת משטרה, ונסעתי כאימון במשטרת ישראל, לכן אני מבקש עזרתכם, האם ניתן למעקל להתקשר בשם שוטר או להציג עצמו כשוטר?
מה אני יכול לעשות? האם ניתן לתפוס רכב דרך רמאות? מותר להוצאה לפועל ולמשרד עורכי דין להשתמש באנשים כאלה?
נא עזרתכם....
באם העניין קרה כפי המסופר, הרי שעליך לגשת לתחנת משטרה ולהגיש תלונה לאלתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר