קיבלתי תביעה על סכום קצוב מחברת סלולר והגשתי התנגדות לביהמ"ש, צרפתי תצהיר וביקשתי לחקור את הנציגים שהחתימו אותי על ההסכם וכן להמציא את כל הפניות שלי לשירות הלקוחות.
ההתנגדות התקבלה- התובענה הפכה לסדר דין מהיר, חלפו 30 יום וחברת הסלולאר שלחה לי תצהיר גילוי מסמכים מטעמה, בלי להתייחס לחקירות שביקשתי ולהצגת הפניות שלי.
כעת עלי להמציא את המסמכים שיש לצרף לכתב ההגנה מטעמי, שאלתי היא אם אני צריכה להגיש עוד תצהיר מעבר למה שצרפתי להתנגדות אליו צורפו כל הנספחים? או רק תצהיר גילוי מסמכים?
בנוסף נקבע לנו מועד לדיון, מה הולך להיות בדיון? כי החברה הסלולרית ביקשה פטור מהתייצבות של נציג מטעמה....
אודה על תשובתכם.
עמית, שלום
ראשית, אם אין לך להוסיף דבר על התצהיר התומך בהתנגדות, את רשאית להודיע לבית המשפט, כי את מבקשת שיראה תצהיר זה והמסמכים המצורפים לו כתצהיר עדות ראשית מטעמך.
לאחר קבלת ההתנגדות מתקיימת ישיבה מקדמית. בעל דין שהוא תאגיד רשאי לבקש פטור מהתייצבות נציג מטעמו בתנאי שיתחייב לכך כי הנציג הבקי בפרטי הסכסוך ומוסמך לקבל החלטות ליישובו בפשרה יהא זמין בטלפון בזמן הדיון.
בישיבה המקדמית יבחן בית המשפט כי אכן התקיימו כל הדרישות המקדמיות (תצהירים, גילוי מסמכים וכד'). עוד סביר שיקרה הוא, שבית המשפט ינסה להביא את הצדדים לסיום המחלוקת בפשרה. בהעדר הסכמה כזו יקבע בית המשפט את התיק להוכחות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר