לפי הפסק דין " אנו מקבלים הצעת בית משפט לפיה הנתבעת באמצעות מר אהרונסון יספקו לתובעת בתוך 20 יום מהיום 6 כסאות חדשים מאותו סוג ומאותו דגם שסופקו לתובעת על פי הזמנתה שהכסאות מיוצרים בצורה תקינה. בנוסף, תשלם הנתבעת סך של 500 ש"ח בגין בזבוז זמנה והצורך בהגשת תביעה. במידה והנתבעת לא תספק את הכסאות החדשים במועד האמור להעיל ו/או במידה והכסאות החדשים יהיו פגומים לטענת התובעת, יפנו הצדדים במשותף למומחה לרהוט אשר יקבע האם הכסאות תקינים או פגומים והצדדים יישאו בשכרו של המומחה בחלקים שווים. במידה והמומחה יקבע כי הכסאות אכן פגומים, תחזיר הנתבעת לתובעת את הסכום ששילמה בגין הכסאות בסך 350 ש"ח לכיסא. הנתבעת תישא בעלות של הובלה לבית התובעת והעלאת הכיסאות לדירתה ופינוי הכסאות הישנים שיוחזרו באותו מעמד לנתבעת. "
הנני מאשרת הסכמת בצדדים ונותנת לה תוקף של פסק דין
השופטת אושרית רוטקופף
ולשאלתי שוב האם אני צריכה במשותף אם הנתבע לזמן מומחה.
או לפנות לבד למומחה ולחייב אותו תשלום
מה לעשות אם הוא לא משתף פעולה. (מה שקורה עד היום)
בנוסף לגבי עוגמת הנפש 500 ש"ח שחייב לי
תודה מראש
רחל, שלום
פסק הדין, בכל הכבוד, תמוה.
אין כל מקום לפנות למומחה מקום בו לא סופקו הכסאות כלל, וההוצאה מיותרת בעליל.
נראה לי, כי כוונת פסק הדין היא, כי במקרה של אי הספקה תשלם הנתבעת סך 350 ש"ח לכל כסא.
אני מציע לך לפתוח תיק בהוצאה לפועל ולפיו על הנתבעת לשלם לך 2,100 ש"ח בגין הכסאות, ועוד 500 ש"ח בגין הוצאות המשפט (ובסך הכל 2,600 ש"ח).
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
פניתי להוצאה לפועל בפתח תקוה הם טוענים שלפי פסק הדין השופטת ביקשה מומחה ולכן אני צריכה לספק חוות דעת מומחה . וחצי מסכום הוצ' המומחה לחייב את הנתבעת.
תודה מראש
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר