היות ואני ממשיכה לשלם את השכר דירה. וסכום נוסף על חשבון ההוצאות.
מה הם זכויותי בדירה ? ומה בעלי הדירה אינם יכולים לעשות ?
החוזה שעשו איתי בוטל כבר מזמן מאוד. אבל אני ממשיכה לגור בדירה למרות מניפולציות בלתי סופיות בדירה. מצד בעלי הדירה.
לכן אני רוצה לדעת מה הן זכויותי ? ומה בעלי הדירה אינם יכולים לעשות?
חג שמח
מאיה
שאלתי מספר פעמים. ולא קיבלתי תשובה כלל.
יש לי חזקה בדירה שכורה. ואני שואלת מה הן הזכויות שלי בנושא זה. שאלתי מספר פעמים ולא נעניתי למרות פניותי.
קיבלתי כתב תביעה. צריכה להגיש כתב הגנה. אבל בנושא חזקה בדירה למרות שאני משלמת כל חודש ועוד סכום נוסף ע"ח הוצאות. ואני מבקשת לדעת מה הן הזכויות שלי בדירה. למרות הגחמות של בעלי הדירה.
מה הם לא יכולים לעשות ?
מקוה הפעם לתשובה.
מאיה
מאיה, שלום
ראשית, התנצלות על העיכוב בתשובה.
לגוף העניין, אם את מפירה את חוזה השכירות, תשלום דמי השכירות וההוצאות אינן מקנות לך זכויות להמשיך ולשהות בדירה.
את טוענת בפנייתך ל"גחמות" של בעלי הדירה, אבל אינך מפרטת מהן אותן "גחמות".
ככל שחוזה השכירות בוטל כדין, קמה לך החובה לפנות את הדירה.
את טוענת בנוסף, כי החוזה בוטל "מזמן" בלי לציין מתי. אם החוזה אכן בוטל לפני זמן רב מאד, ואת ממשיכה לקיים את החוזה שבוטל במשך תקופה ארוכה מבלי שבעלי הדירה יעשו פעולות לפינוי - ייתכן שאפשר יהיה לראות בהמשך שהייתך בדירה הסכם חדש בדרך של התנהגות. במקרה כזה, כאשר לא הוסכם מראש על מועד פינוי, רשאי כל אחד מהצדדים להודיע על סיום החוזה זמן סביר מראש.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר