שלום,מקווה שזהו הפורום הנכון.
אני רשום באתרי חיפוש עבודה(alljobs, דרושים) להם הגדרתי במדוייק מה סוג המשרה אותה אני מחפש. כנראה שדרכם הגיעו פרטי המייל שלי אל חברה בשם cvpool, והם שולחים לי מיילים ללא אישורי. במיילים שמגיעים יש מספר טלפון וכתובת מייל,אבל אין אופציית הסרה מרשימת דיוור. שלחתי להם מספר פעמים אזהרות במייל ודיברתי איתם בטלפון ודרשתי שיוציאו אותי ואת הcv a שלי ממאגר הנתונים שלהם ולשווא, הם ממשיכים לשלוח זבל.
אם איני טועה ישנו חוק חדש לפיו אני יכול לתבוע ספאמרים, אם כן מה עלי לעשות והאם יש צעדים מקדימים שכדאי לעשות לפני כן בכדי שהתביעה תהייה "חזקה יותר" ?
תודה, רונן
רונן
אכן חוקק חוק המונע שליחת דואר זבל וניתנו מספר פס"ד בעניין זה.
ראשית עליך לפנות אל האתר ממנו נשלח דבר הפרסומת בבקשה להפסיק את שליחת ההודעות וכמובן לשמור העתק של הפנייה.
מתיאור דבריך עולה כי אין בידיך מידע על פיו אתה יכול להסתמך כי חברת all job היא שהעבירה את פרטיך. לפיכך כדאי שתפנה אליהם לברר עניין זה.
במידה והם העבירו את פרטיך האחריות תחול עליהם לפי החוק.
הסעד שניתן במקרה זה הוא סך של 1,000 ש"ח בגין כל הודעה שנשלחה ולכן רצוי לשמור בדרך כלשהי את המיילים שנשלחו אליך מיום הפניה להסרת כתובתך מרשימת הדיוור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר