חודש לפני יציאת החוק החדש להתניידות בין החברות ,עברתי מחברת פלאפון לסלקום , בפלאפון אמרו לי שיש לשלם תוך שבועיים סכום של 900 שקל (בערך ) כעבור כמה ימים הגעתי על מנת לשלם , אז הודיעו לי שהכל עבר לעורך דין של החברה ,פניתי אליו ( עו"ד אליהו מלך - חיפה ) לתדהמתי הוא הודיע לי שסכום קנס היציאה שלי הוא 14000 ואני חייב לשלם זאת באופן מיידי במזומן , סיפרתי לו והדגשתי שאני כרגע מוגבל בבנק (אין כ.אשראי ,שקים וכדומה )ואין לי אפשרות לפרוע באופן מיידי והאפשרות שלי שאני ייקח שקים מחמתי ונפרוס לכמה תשלומים , (אני נשוי +3 ומכרתי את הבית שלי בעקבות המצב הכלכלי ,כיום אני גר בשכירות ) שזאת הייתה האפשרות היחידה ,זה לא עזר והגענו להוצאה לפועל ולהסדר (800 ש"ח בחודש ) כיום אנחנו שנה אחרי פניתי לעורך דין כמובן שהוא לא יכול לדבר ישירות איתי רק הפקידה ושאלתי אם אפשר להגיע לאיזה סכום על מנת לסיים את הפרשה ( כמובן שהטילו עליי הגבלה בכל דבר ) , הפקידה אמרה שהחוב היום (אחרי שנה של תשלום ע"ס 800 ש"ח ) הוא 11000 אלף ש"ח וההנחה שהיא יכולה לעשות לי היא 750 ש"ח . אני רוצה לסיים עם פרשת פלאפון שממש הורגת אותי ( אין לי אפשרות לנהל חיים נורמליים , הדלתות סגורות בפניי בחיי היום יום ) ואני פשוט לא יודע מה לעשות , אולי יש מקום לתבוע את חברת פלאפון ? מקווה שתמצאו לי פתרון , עזרה , אני זקוק לעזרה .
בתודה מראש
אזולאי דין
דין, שלום
הסכומים שאתה מעלה בפנייתך נראים מופרכים על פניהם. לא ברור לי כיצד סכום חוב של 900 ש"ח צמח ל-14,000 ש"ח, וגם לא ברור מדוע לאחר תשלום סך 800 ש"ח במשך 12 חודשים (ובסה"כ 9,600 ש"ח) עדיין נותר חוב של 11,000 ש"ח.
אציע לך לפנות לסיוע המשפטי ולבחון את האפשרות לקבל עורך דין שיפעל לבדיקת הסכומים ואולי גם לביטול תיק ההוצאה לפועל.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר