מזה שנתיים לסרוגין מחייבים אותנו בצריכה משותפת בכמויות אסטרונומיות
כ- 1200 מ"ק לחודשיים כאשר הצריכה הפרטית של כלל 24 הדיירים 770 מ"ק (ז"א צריכה משותפת בכמות של 4 בריכות שחיה אולימפיות או צריכה ש"ע לכ- 43 דירות נוספות
יש לי חוות דעת של מהנדס מים שאין סיכוי שמדובר בנזילה וגם שכמות כזו הייתה חייבת להופיע מעל פני הקרקע ולהציף אותו וחוות דעת של יועץ קרקע שנזילה בכמות כזו היתה גורמת לשקיעת יסודות מסוכנת מה שלא קיים במבנה
כל הצנרת במבנה הוחלפה מהמונה הכללי ועד למוני הדירות ולא השתנה כלום תאגיד המים לא מוכן לבדוק את עצמו
איך מחייבים אותם לפעול?
האם נדרש לפנות לבית משפט שלום או מקומי?
האם ניתן לפנות ללא יצוג?
האם ניתן להגיש קודם בקשה לחשיפת מסמכים או חייבים לעשות זאת במסגרת הגשת תביעה?
אני רוצה לקבל מהתאגיד מסמכים כמו תרשומת של פניות הדיירים תרשומת של ביקור מפקחים מטעמם תרשומת של הנחיות שנתן מנהל התפעול (תרשומת מתאריך ידוע) למי פונים כדי להורות לתאגיד לבדוק עצמו?
ארז, שלום
מדבריך נראה לי, כי אין מנוס אלא להגיש תביעה נגד תאגיד המים, ובגידרה לעתור לבית המשפט להורות על גילוי מסמכים.
התביעה, ככל שתוגש, הינה בסמכות בית משפט השלום.
ניתן, כמובן, להגיש את התביעה ללא ייצוג, אם כי אין הדבר מומלץ בתביעה מסוג כזה, שאינה פשוטה ומחייבת גם הליכים מקדמיים.
היה נכון יותר, לכנס את בעלי הדירות, ולגבש החלטה על הגשת תובענה משותפת, כך שהעלות לכל אחד מכם תהא נמוכה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר