שלום רב.
אני מקיימת תביעה כבר מעל ל-4 שנים כנגד השכן שלי שפלש לשטחי הפרטי.
אני גרה במושב במשק חקלאי שהועבר עפ"י חוק ומסודר בפנקסי המנהל אני רשומה כחוק כבעלת המשק.
הגשתי תביעה עם מפה שהוכיחה שהשטח הנפלש שייך לי, הנתבע כייצוג לקח את אחותו עו"ד שעושה בלאגן שלם בהגנה וכל הזמן דוחה את עניין המסמכים וגם לאחר בדיקה התברר שאחיה והיא אינם בעלי הנכס ואין הם רשומים במנהל כבעלי רשות.יש בין 12 אחיהם סכסוך על המשק ואף מתנהל משפט מי יירוש את המשק.
הנתבע ואחותו עו"ד גרים באותו נכס הוא קומה ראשונה והיא מעליו, היא נוסעת בשטח נחלתי עם 4 כלי רכב שלה של הלקוח שלה ושל שני אחייניה ואני עם רכב אחד, כמו כן לפני יומיים הותקפתי על-ידה והיא חסמה את רכבי ביציאה מהנכס שלי .כל 4 הרכבים נוסעים בנחלתי והיא מודעת היטב לסימוניים המצויים ולכך שהיא ובני משפחתה פולשים באופן אלים והיא מצפצפת על בית המשפט ובכלל על החוק.
אציין שהייה מודד מטעם בית משפט אשר תקע סימונים והראה את הגבול ואף מסר חוות דעת מלומדת ואכן שטח המריבה במלואו שלי, עו"ד טענה במשפט שאינם תומכים במפה ובחוות הדעת של המודד מטעם בית המשפט לאחר שהיא ביקשה מודד מטעם בית משפט מאחר וטענה שאני לא הגשתי לה חוות דעת ובכלל טענה שהמפה.שלי מזוייפת......
בשנת 09 עת הוגשה תביעתי הביאה מודד מטעמה באופן פרטי לאחר קבלת כתב התביעה ולא הגישה אותה לבית המשפט כפי שהבטיחה המפה עד היום מוסתרת.
היא משקרת המון בפני השופטת וכאשר השופטת החליטה לבקר בשטח המריבה אף ציינה ,בפניי כבוד השופטת לבנות חומה היכן שהסימונים ממוקמים ולקחת את חלקי עו"ד =אחותו (בנוסף אחיה של עו"ד איים עלי קילל ותקף אותי מול פני השופטת )של הנתבע ואחיה לא מוכנים לפנות את השטח הפרטי שלי היא אף איימה עלי בהבאת בריונים....הם מגדלים צמחייה פראית בשטח נחלתי.
שאלתי היא האם אני יכולה לפנות ללשכת עורכי הדין על מנת להגיש תלונה כנגדה על הפרת כללי האתיקה של עו"ד, ובנוסף על פלישה לשטח פרטי באיומים???ומהם הנספחים והניירת שאני מגישה בפניהם??
*יש ברשותי 4 מפות שמוכיחות אחת לאחת מהו גבולי.כולל מפה של המודד שמטעם בית המשפט...
** רוחב שטח הפלישה הוא 7 מטר על אורך של 200 מטר.
*** יש המון שינויים ושקרים בין ההגנה לבין תצהיר עדות שהגישה לפני שהוגשה על-ידה כתב ההגנה .
**** אני מעוניינת מאד להגיש את התלונה באופן פרטי על-ידי ולא על ידי עו"ד.
מודה לכם המון ומקרב לב...
ענבל, שלום
מנסיבות האירוע המתוארות על ידך, אני מבין שטרם ניתן פסק דין הקובע, כי אכן השטח שבמחלוקת הוא שטח שבבעלותך.
בנסיבות אלה, הייתי מציע לך להמתין עוד עם הגשת התלונה. ועדת האתיקה תיטה שלא להמליץ על הגשת קובלנה נגד עורכת הדין, כל עוד בית המשפט לא אמר את דברו.
ככל שהתנהלות עורכת הדין חורגת מהמותר בלי קשר להכרעה בסכסוך לגופו של עניין (כמו, למשל, אם הטעתה את בית המשפט וכד'), אין מניעה להגיש את התלונה כבר עתה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר