שלום
במסגרת פס"ד ת"ק ניתנה החלטה על בסיס הצעת פשרה שהוצעה לצדדים וכאשר אני התובע לא הסכמתי מפורשות , בנוסף שהצעת הפשרה אינה מידתית.
השופטת הוציאה פס"ד כאשר יומיים לאחר הדיון הגשתי בקשה לביטול פס"ד אשר נדחה ע"י השופטת.
הוגשה בקשה לרשות ערעור למחוזי פ"ת וכבוד סגן הנשיא אישר את הבקשה ונקבע דיון.
היום נערך קדם דיון כאשר בתחילתו של הדיון הפנתה אותי השופטת לפס"ד , כאשר מופיע בו שניתן בהסכמת שני הצדדים , אני טענתי כפי שפורט בבקשה לרשות ערעור שלא הסכמתי לכך , ותשובתה של השופטת היתה שהיה עלי לבקש בסיום הדיון לתקן את הפרוטוקול השבתי לשופטת שהוגשה בקשה לביטול פס"ד יומיים לאחר- מכן, אשר נדחתה .
לסיכום הדברים ולעצת בית - המשפט אין עילה משפטית והסכמתי למחיקה ללא צוו הוצאות.
שאלתי היא האם יש בידי לעשות חוץ מלפנות לנציב קבילות השופטים.
אודה להתייחסותכם
דני, שלום
אתה אומר, כי "לא הסכמתי מפורשות". משתמע מדבריך, אפוא, כי במהלך הדיון יצרת מצג כלשהו ממנו הבין בית המשפט כי הייתה הסכמה לפשרה.
אומר בזהירות, כי נראה לי, וכנראה כך סבר גם בית המשפט המחוזי, שלאחר הסכם הפשרה, ולאחר שחשבת עליו שוב בלי הלחץ של בית המשפט, התחרטת על הפשרה.
הואיל ונמחקה בקשתך בבית המשפט המחוזי - הפך פסק הדין לחלוט. אין לך עוד דרך לערער עליו.
פנייתך לנציבות תלונות הציבור על שופטים, אינה יכולה לשנות הכרעות שיפוטיות. אם תבחר בכל זאת להגיש תלונה, נסה למקד את עילת התלונה. האם מדובר הוא בהסכם פשרה שאינו משקף את ההסכמות האמיתיות או בלחץ בלתי הוגן שהפעיל בית המשפט על הצדדים להגיע להסכם שאין הם חפצים בו.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
מודה על תשובתך המונמקת.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר