אני הגשתי ערעור לבטל את הפס"ד שניתן בהיעדר מצד אחד למרות שהגשתי בקשה לביטול פס"ד הוא נדחה בגלל שלא הגשתי בזמן כתב הגנה וגם לא הגעתי לדיון במשפט בתביעות קטנות הגשתי בעצת עו"ד ערעור ברשות לביטול פס"ד שניתן בטעות האם יש סיכויים לקבל את הבקשה שלי? עו"ד אמר לי שיש רוב הסיכויים אך אני ביררתי שלא תמיד הערעור מתקבל .. אם יתקבל הפס"ד ויבטל אותו האם המשפט חוזר לתביעות קטנות או יבוטל לגמרי?
שלומי, שלום
לא ניתן להשיב על שאלתך מבלי לברר את הפרטים קודם לכן.
לא הבהרת מדוע לא הגשת כתב הגנה ומדוע לא התייצבת לדיון. לא הבהרת גם האם יש לך הגנה טובה לגוף העניין. כל אלה הם שיקולים שישקול בית המשפט בבואו להכריע האם לבטל את פסק הדין.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
יעקב,
אני בעל המניות בחברה לא הגשתי כתב הגנה כי האדם תבע אותי באופן אישי הגשתי כתב הגנה שלי עצמי אך בית המשפט לא קיבל את זה וביקש את הכתב הגנה של החברה למרות שהייתי בדיונים והוא נדחה עד להגשת כתב הגנה שלל החברה מכיוון שאני לא היחיד בחברה אלא עם שותף לא חשבתי שאני צריך להגיע לדיון השופט פסק פסק דין נגדי באופן אישי ולא את החברה בגלל היעדר כתב הגנה ואי הופעה לדיון שנקבע מראש האדם תבע אותי באופן אישי בגלל שהחברה לא פעילה למרות שהצהרתי שהחברה עדיין פעילה אך ביקשו ממני אישור דו"ח על המצב הכספי של החברה ולא הגשתי לבקשת השופט לכן פסק הדין נפסק לרעתי באופן אישי ולא את החברה בגלל ששותפי נעלם הגשתי בקשת ערעור ברשות עקב טעות של השופט האם זה יתקבל?? למרות שיש לי הרגשה לא ממש טובה בגלל המלצה של עו"ד שהוא מאמין שהערעור יתקבל עקב טעות השופט לכן הוגש ערעור אחרי דחיית בקשתי לביטול פס"ד.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר