שלום רב,
ברצוני לברר את זכויותיי. בשנת 2001 עבדתי אצל ראש העיר במסע הבחירות במשך חודש וחצי וגם אמא שלי. הייתי טלפנית וסיכמו שישלמו לנו 25 ש"ח לשעה בעבור עבודת טלפנות. אני ועוד המון עובדים עבדנו במטה בחירות אחד גדול פלוס עוד כמה מפוזרים ברחבי העיר אילת.
הבן אדם ששכר אותנו עבד עם ראש העיר ועם עוד כמה אנשים ידועים וחשובים בעירייה.
לאחר מסע הבחירות הראש העיר שעבדנו עבורו יפסיד בבחירות וברח- מכר את ביתו ולא הייתה דרך להשיג אותו, ניסיעו בעיתון ניסינו ב-144,ועוד ללא הצלחה.
לפני כמה חודשים הוא שב לנסות להבחר בעיר אילת. הוא היגיע לבית המגורים שלי במטרה לגייס תמיכה.
ישר אמרתי לו שאין מצב עקב אי התשלום שלו. הוא מיד זיהה אותי והבטיח לשלם ברגע שיזכה בבחירות וביקש לא לתבוע אותו.
כמובן הוא לא שילם ואת הטלפון שנתן לי הוא אמר שהוא מצטער ולא ישלם.
יש לי עדים שעבדתי בזמנו וכמה עבדתי- יש לי גם עדים כולל האנשים שהיו איתו שהוא מכיר אותי ועבדתי אצלו. אני רוצה לדעת האם אני יכולה לתבוע אותו אחרי כל כך הרבה זמן עקב העלמותו מהעיר ומהתושבים שוהא חייב להם כסף.
איך אני יכולה חוץ מהעדים להוכיח? אין לי תלוש ואין לי שום דבר את הכל העלימו...
אודה לך על תשובה .
בברכה,
דבורה
דבורה,
את רשאית להגיש תביעה בבית הדין האזורי לעבודה. סדרי הדין בבית הדין שונים ולעיתים ניתן לקבל גם יומן אישי כראיה בדבר שעות העבודה.
אין באמור להוות ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר