ערב טוב ,
הסיפור הוא כזה , לאחר שנתיים וחצי של עבודה בחברה X הגשתי בתחילת חודש אוגוסט מכתב התפטרות , ב 10 לספטמבר הגעתי במטרה לקבל את הצ'יק של הסגירת חשבון שעומדים לזכותי 170 שעות חופשה שאני זכי לקבל, הנהלת החשבונות לא העבירה את זה לממונים ונאמר לי שחודש הבא (אוקטובר) אקבל את כל מה שמגיע לי- סגירת חשבון וצ'ק, היום קיבלתי תלוש משכורת שחושבו בו מספר שעות עבודה שעבדתי כיויכול בעבודה בנ"ל במהלך חודש ספטמבר- דבר שלא קרה, מה 1.9.11 אני עובד במקום עבודה אחר , כמו כן לא הגיע הצ'ק, האם יש פה עניין של לגשת לבית דין לתביעות קטנות - הולנת שכר??? כמו כן עד לקבלת סגירת החשבון אין באפשרותי לקבל את הפיצויים העומדים לזכותי מחברת הביטוח, אהיה רב תודות בקבלת תשובה לשאלתי .
תודה
אתה ניגש לX ואומר אם לא תשלמו לי אני ניגש לY ואתבע כול כך הרבה כסף על הלנת שכר שהX שלכם הייה שווה לאפס.
X-החברה
Y-בית הדין לעבודה
אני חושב שבשביל חודש הלנת שכר לא שווה בכלל להגיע לבית הדין. ימתין כבודו ויראה לאן פני הדברים. לעניין פיצויים מחברת ביטוח אני חושב שזה לוקח בערך כחצי שנה.
יום ראשון אני מתכון להתקשר למשרדים של החברה ולברר בידיוק מה העניינים שם , דבר מסריח נוסף הוא שהונפק לי תלוש משכורת עם איזה 100 שקל ככה שיהיה להם כסתח שכאילו עבדתי בחודש ספטמבר ולכן אני לא יכול לתבוע .
ראשית המקום להגיש תביעה בעניין הינו בית הדין לעבודה. שנית כתוב מכתב ברור שמפרט את כל טענותיך והעבר אותו לחברה בה עבדת וראה לאן הרוח נושבת. אמליץ כי כל ההתקשרות תעשה בכתב בכדי שיהיו בידך ראיות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר