שלום מכובדי
ראשית הנני מודה לך על תשובתך
קראתי פה בפורום עך אדם שהגיש תלונה ואז הוא נדרש להעיד ואף הוצא לו צו המחייב אותו להעיד
מאחר ואני מבין את חששו של האיש מכיוון שלצערי הרשויות משתמשים בנו לטובת האינטרסים שלהם ןאז מתנערים ( ראינו זאת בחדשות בהתייחס לעדים שנאלצים להתחבא ואינם מקבלים הגנה )
לפיכך תשובתך של לפנות ללשכת עורכי הדין מתיישבת עם ההגיון הבריא אך אינה נותת מענה בזמן אמת רוצה לומר כי אני אתלונן כנגד עו״ד, ואז מה ימנע ממנו להתנקל לי הרי הוא עושה זאת יפה מאוד כעת ואף ראשות לא נוקפת אצבע.
שאלתי היא האם לשכת עורכי הדין יכולה לבצע פעולה יזומה ( כלומר אני אפנה אליה בעילום שם ואפנה אותה אל אתרי האינטרנט של עו״ד ואף אשלח לה חומרים שצילמתי מהאתר ( כל האתר ע״מ למנוע ממנו למחוק חומרים)?
אודה לך על התשובה ו
קיימת חשיבות עליונה לעשות משפט וצדק לאלו אשר עושים ככל העולה על רוחם ומבטלים כל דין. כאשר מדובר בעו״ד אני נוטה להניח שבאם עבר עבירה או עברכ על כללי האתיקה ימצו עימו את הדין. לגבי דרך פעולתה של לשכת עורכי הדין פנה אליה לוועדת האתיקה והפנה שאלותך לשם. עוד אוסיף כי אנחנו כאזרחים מחובתנו לעמוד על המשמר ולדווח על מחדלים ועבירות למען המדינה וילדינו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר