מה קורה אם עו"ד מוסיף לכתב תביעה תובע ללא יפוי כח בכתב?
האם עו"ד חייב לשלוח לי העתק של יפוי הכח שקיבל?
העו"ד צריך לצרף לתיק בית המשפט העתק של יפוי הכח. הוא לא חייב לשלוח לך העתק את יכולה לבקש או לחלופין לבדוק אם קיים יפוי כח בתיק בית משפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
אני עובדת בבי"ח בתפקיד מסויים ומעבר לתפקידי בזמני הפנוי אני עוזרת לחברותיי בקבלה.הגיע גב' הוצאתי את התיק שלה ובאתי לשאול אותה אם הביאה טופס 17. היא זרקה הערה - כל פעם אני באה ושוב פעם זה קורה. אמרתי לה לא נורא אני אתקשר לקופח לבקש טופס 17 לא קרה כלום. היא התחילה לצעוק עליי ולהגיד לי שאני לא יודעתאת העבודה שלי ואני לא צריכה להיות שם והעליבה אותי בצורה מגעילה ליד האנשים. הפקידה שלידי אמרה לה שאני רק עוזרת לה ושאני כלל לא חייבת לעשות זאת כי זה אפילו לא באמת התפקיד שלי. ואני אמרתי לה שאני באה לעזור לה אז חבל שהיא מדברת ככה.וכו' בקיצור, התנהגה בצורה מעליבה ופוגעת וכל זה בגלל: שלא ידעתי שהיא השאירה טופס לכמה טיפולים בתיק הרפואי. כל זה בגלל שאני לא קוראת מחשבות.לא קשור לקצועיות ולא שום דבר. אך ורק בגלל שלא ידעתי לבד היכן השאירה את הטופס שלה.היא העליבה אותי בצורה מכוערת ועל שום דבר.
ייפוי כוח נועד כשמו הוא ליתן לעו״ד את האפשרות להגיש תביעה בשם אדם אחר
אם אין לעו״ד ייפוי כוח מראש אסור בתכלית האיסור להגיש תביעה בשם אחר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר