פקחית שעקבה אחרי(ממש כמו בבולשת), ישבה ברכב פרטי כשחלונותיו מוסתרים
עם צילוניות, יצאה מהרכב מייד לאחר שכלבי הטיל את צרכיו בתוך ערוגה.
לא על השביל במקום שאנשים נוהגים ללכת. אני הייתי מוטרדת ופניתי לכיוון ביתי
כשברשותי הייתה שקית לאיסוף כדרכי היומיומית, לפתע יצאה הפקחית מרכבה
החונה, ואמרה שהיא פקחית מהעיריה ושאלה מדוע לא אספתי, מייד הסתובבתי
בחזרה ואמרתי לה שאני אאסוף אך היא ביקשה ממני לעמוד רחוק ממנה שכן
היא פוחדת מכלבים מאחר וננשכה בעבר ע"י כלב. להפתעתי היא ניגשה לערוגה וצילמה את מה שניתן היה לצלם, אח"כ ביקשה ממני ת"ז וכתובת, נתתי לה פעמים רבות, ובמכשיר סלולרי שהיה ברשותה, קראה למשהו שזיהיתי שהוא שוטר וגם שכן קרוב אילי. הסברתי לה שהוא שכן שלי ואני מניחה שהוא לא יבוא.
אמרה שבעצם היא אינה צריכה אותו כי מסרתי לה פרטים נכונים. האמת שהייתי מאוד פגועה שהיא לא האמינה לי כשנתתי לה את הכתובת שלי ועוד מסתבר
בדיעבד שהיא גרה בשכירות ממש סמוך אילי. כל הזמן שאלה אותי את בטוחה שיש מספר כזה של בניין? לא הבנתי בכלל מדוע היא קראה לשוטר?
מה שעוד יותר התפלאתי שבסוף שהיא צילמה גם את הכלב ואני מניחה שגם אותי, ועד שמילאה את הדו"ח לקח לה הרבה זמן ולבסוף קנסה אותי ברמה ב.
שאלתי האם מותר היה לה לצלם את הכלב ו/או אותי מבלי לשאול אותי.
מילא לצלם את הגללים אבל גם אותי ואת הכלב, על איזה פשע מדובר?
אפילו על מעשני סמים וונדליזם בפארק הסמוך לביתי לא עושים בכלל מעקבים
כאלה. אין כאן שום צינעת הפרט.
האם מקובל לנהוג כפי שהיא נהגה, לא נתנה לי לנקות ולאסוף ולמרבה האירוניה לבסוף היא אמרה לי: על תאספי את הגללים , אין כאן בסביבה פח ציבורי לזרוק.
ועוד אמרה שאני יכולה לערער על הדוח.
בתודה מראש.
הינך יכולה להגיש בקשה לביטול הדו"ח תוך 30 יום מהיום בו קיבלת אותו בצירוף טענות מפורטות.
יש לציין כי מקריאה בבקשתך ניתן לראות כי הינך מודה בעובדה שלא אספת את צרכיו של הכלב. לכן אמליץ כי בקשתך תיתמך בכך שאת מצטערת על מעשיך וכד'
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר