עורך הדין לא עשה את עבודתו וביקשתי את התיקים.הוא אמר לי שעלי לחתום על 50,000 ש"ח וכי עלי לתת את המסמך לעורך דין שאקח ועוד אמרשזה נהוג בין עורכי הדין.לאחר החתימה לא מצאתי עורך דין מכיון שחלק טענו שאינם רוצים על גבם חתותרת וחלק אמרו שאינם לוקחים תיק שהיה אצל מישהו אחר וחלק אמרו שאינם מוכנים לשלם את הסכום לעורך הדין היות והם מתחילים את הטיפול מהתחלה. בשורה התחתונה היות והיה אמור להתקיים דיון נאמר לי במוקד בתי המשפט כי אגיש בקשה לדחית הדיון אך לא נאמר לי כלל כי אם אין החלטה אז עלי להגיע לדיון ונהפוך הוא:נאמר לי לשבת בבית ולחכות להחלטה.על כן לא הגעתי לדיון ועורך דיון חברת הביטוח טען בדיון כי עשיתי דין לעצמי וביקש את ביטול המשפט והטלת קנס עלי.השופטת ביטלה את המשפט וחייבה אותי בסכום של 2000 ש"ח באם אפתח את התיק ומה שקרה שהתבטל הדיון.המצחיק הוא שאילו אותם עורכי דין אשר בכל פעם ביקשו מעורך הדין שלי דחיה והוא תמיד הסכים. הגשתי תלונה למבקר על השופטים אך היות ועברה כבר שנה קיבלתי תשובה שלילית ונכתב כי הוא אחראי על מוקד בתי המשפט.
האם ניתן לתבוע את מוקד בתי המשפט אשר לא רק שלא אמרו לי שאם אין החלטה אז יתקיים דיון אלא עוד אמרו לי לשבת בבית ולחכות להחלטה. השיחות עם מוקד בתי המשפט מוקלטות.
הסיפור ארוך ומסורבל.
מוקד בית המשפט הינו מוקד לכל דבר ועניין וטלת אחריות על אי הופעה לדיון תהיה לא פשוטה.
אוסיף כי יש לבחון את המסמכים ולראות אם ניתן להגיש התביעה בשנית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר