שלום
אני סטודנט ולאחרונה יצרתי קשר עם חברה לשיעורים פרטיים , מימשתי את החוזה ובין ההסכמות שלנו (בכל ההתכתבויות במייל ובטלפון , אך לא בחוזה עצמו) סיכמנו כי על החברה להנפיק לי אישורים מסויימים. (שאני צריך לצורך דיווח לביטוח לאומי וקבלת הסכום בחזרה)
עברו כמעט חודשיים מאז ולא קיבלתי אף אישור , בעל החברה כל הזמן טען שיש בעיה במחשב , עוד יום יומיים.....
ובסופו של דבר הבטיח לשלוח לי את האישורים בדואר וכמובן ששום דבר לא הגיע.
אני מעוניין לתבוע את החברה , ולפי סך החוזה שלנו שהסתכם לסביבות ה 600 ש"ח אני חושב שבית דין לתביעות קטנות הוא המקום המתאים.
אשמח לדעת כיצד אני מגיש את התביעה , מה עלי לדעת במהלך ההליך , כמה זמן הוא הולך לקחת ? (אומדן כמובן) וכמו כן על איזה סכום עליי להגיש את התביעה? , אני לא רוצה לכתוב סכום גבוה או נמוך מידי
להבנתי , לבית הדין לתביעות קטנות אסור לצדדים לבוא מיוצגים ע"י עו"ד האם אני צודק?
תודה רבה
עו"ד אינו רשאי לייצג בתביעה קטנה. תוכל לגשת לבית המשפט ולקבל הנחיות על הגשת התביעה. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר