שלום רב,
אני עובד בחברה הממוקמת בבניין משרדים אשר בכל משרד יש חברה אחרת.
בכניסה לבניין ישנם שלטים ש"זהו בניין ללא עישון" ו"שניתן לעשן רק במקומות המוסכמים לכך". ובכל זאת ישנם מספר משרדים שבהם אנשים מעשנים, ישנם מקומות ציבוריים לא מוסדרים שבהם אנשים מעשנים שלפעמים נמצאים ממש ליד "פינת העישון" אני ואנשים נוספים ממש סובלים מאיכות האוויר שיש בבניין, למשל במשרד שלנו אין חלון ובהרבה משרדים אחרים גם אין מה שלא מאפשר איוורור של המקום ולפי דעתי והבנתי את החוק לא ניתן לאפשר עישון גם אם מסודר אם אין מערכת איוורור ראויה ואשר מפגעי העישון מפריעים לאנשים במקומות אחרים בבניין גם אם לא קרובים לאזור העישון.
פנינו רבות למנהלי הבניין על מנת למנוע זאת, אך לטענתם הם אינם יכולים למנוע מהאנשים אשר שוכרים את המשרדים מלעשן כי מרגע שהושכר המשרד הם יכולים לעשות בו ככל העולה על רוחם - ואם הבנתי נכון מהחוק אז זו טעות... כי העישון בחדר "הפרטי" שלהם מפריע לאנשים בחדרים אחרים.
מה אני יכול לעשות? האם ישנה עילה לתביעה? המלצות?
ניר שלום,
פורום זה אינו המקום לבחינת עילות תביעה, ולפיכך אמליץ לך לפנות לעורך דין על מנת שייתן לך ייעוץ משפטי וענייני.
בהצלחה!
עו"ד יהודה איפרגן
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר