שלום רב, אני מעוניינת לתבוע את חברת הוט על האופן השרירותי בו הם מתנהלים ועל העובדה כי הם טוענים שאמרו לי במעמד העסקה הטלפונית כי יש לי התחייבות לעסקה וכי אם אבטל לפני כן אדרש לשלם קנס. כיום הם העבירו חוב לעו"ד שכמובן צבר שכ"א. כשניסיתי לשוחח עם עו"ה כמובן שזה לא עזר דחו אותי על הסף בטענה שאצטרך לפנות להוט בעצמם על מנת להסדיר את העניין. העובדות הם: כשניתקתי את שירותי האינטרנט נאמר לי שיש חוב של 250 ש"ח מכיוון שאני מסיימת לפני תום תקופת ההתחייבות, כשאמרתי שלא נאמר לי, כרגיל טענו שהם מאזינים לשיחות ויש הקלטה, אמרו לי שעליי לשלם 250 ש"ח ונתנו לי מס' אסמכתא. ניגשתי לדואר כי רציתי לשלם ואחר כך לתבוע את הסכום, ולא יכולתי כל פעם הפקידה אמרה שלא עולה לה פרטים ושלא אוכל לשלם דרכה. צלצלתי להוט ואמרתי כי לא ניתן לשלם בדואר אז בשנית נתנו לי את אותו מס' אסמכתא ועדיין לא יכולתי כבר התייאשתי. עד שלאחר יותר מחצי שנה פונה אליי עו"ד במכתב לשלם 432 ש"ח מיידית כשניסיתי לדבר איתו כמובן זה היה לשווא. פקידות חצופות וברבריות שמדברות בשפת "שוק" עונות כי אין מה לעשות וכי לא ניתן לדבר עם עוה"ד בעצמו. התייאשתי ולא רציתי שיפעלו נגדי בעיקולים כפי שציין העו"ד במכתב ושילמתי בכרטיס אשראי את כל הסכום למרות ששלחתי מכתב וביקשתי אם כבר לשלם אז רק את הקרן, התשובה שלו הייתה שלילית ושעליי לשלם תוך יום אחד!!!!!!!!!!!! שילמתי וכעת אני כל כך כועסת שאני לא מוכנה לוותר אבל מצד שני אני לא רוצה להוציא עוד כספים על בתי משפט. האם יש קייס? והאם כדאי לתבוע בבית משפט בסדר דין מהיר? לציין כי מהוט לא קיבלתי אף מכתב לגבי החוב . תודה רבה
יש לתבוע בתביעות קטנות, היתרונות הן כי אגרה נמוכה, וטיפול יחסית מהיר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר