פקח עירוני ראה את כלבתי עושה את צרכיה בחצר הבית המשותף. הוא היה לבוש בבגדים אזרחיים ולא ענד תג שם. לאחר שאבי העלה את הכלבה הביתה הוא ירד למטה בחזרה לכיוון האוטו. הפקח תפס אותו וביקש ממנו שיוריד את הכלבה בשנית. משזה שאל לפשר הבקשה, הפקח הוציא תעודה ואבי סירב להציג את עצמו. לאחר כשבוע קיבלתי קנס בדואר. הפקח ציין בדוח כי יש לו עד אולם מבירור שערכתי עם עדים שאכן היו במקום נאמר לי כי הוא קרא לפקח נוסף לאחר מכן (הפקח שרשום כעד בדוח) והם ערכו בירור לגבי כלבים שרשומים בבניין. מאחר ורק כלבתי רשומה בבניין קיבלתי את הקנס על אף שיש עוד כלבים בבניין שלא רשומים.
האם אני צודקת בטענתי שמדובר בשטח פרטי בחזקת הדיירים והעירייה לא יכולה לתת לי קנס על זה? מה גם שהדיירים מוציאים מכספם הפרטי על ניקיון החצר והעירייה מסרבת בתוקף לנקות בעצמה. בנוסף, הפקח שיקר בדוח.
כתבתי מכתב לעירייה והם מסרבים למחוק את הקנס בטענה שלא התנצלתי.
אודה לתשובתכם כי אני שוקלת לגשת עם העניין לבית המשפט
טענותייך נשמעות מוצדקות לאור טיב ההליך של הינתן הקנס, לענין שטח המשותף, פקח צריך להיות מוזמן ע"י אחד הדיירים כשהוא אוחז בתלונה ורק אז ליתן דוח בגין הצואה של הכלב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר