הבעל זימן אותי להעיד נגד אישתו, שאיתה יש לי קשר עסקי. כבר התייצבתי פעמיים (ללא מתן עדות!), ועכשיו הוזמנתי פעם שלישית.
1. האם אני אמור לקבל מכתב רשמי מבית המשפט או שמספיק שעו"ד של האישה קיבל הודעה?
2. האם יש דרך להמנע מהתייצבויות חוזרות (המטרה של הבעל היא כנראה להתיש את כולם) - למשל להגיש תצהיר?
3. מי אחראי לדאוג לתשלום עבור ההתייצבות שלי? הבעל הפקיד כסף אבל אף אחד לא דאג לשלם לי...
4. האם עלי לשכור עו"ד לצורך זה?
1. בכדי להזמין אדם לעדות יש להזמינו על ידי בית המשפט, אשר שולח אליך זימון רשמי(למעט אם הודע לך על ידי בית המשפט כי הנך צריך להתייצב במעמד הדיון)
2. בעיקרון אם היית נותן תצהיר לאשתו, הצד השני לא היה יכול להזמינך על ידו, אבל בכל מקרה היית צריך להגיע להעיד על התצהיר, בפועל עו"ד כבר הזמין אותך.
3. במעמד הדיון לאחר העדות תבקש מבית המשפט לפסוק את הוצאותיך(תזכיר את המועדים שלא העדת)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
תודה על התגובה המהירה!
בקשתי כבר מבית המשפט הוצאות. האשה אמרה שהפקידה של העו"ד שלה אמרה "שכולנו הוזמנו" לדיון על ההוצאות בעוד 3 ימים. האם זהו נוהל תקין? האם אני מחוייב להתייצב גם ל"דיון" בכל מועד שרירותי שיקבע?
באם לא קיבלת הזמנה כדין אינך חייב להתייצב לדיון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר