שלום רב.
יש לי כלב והשכנים שמתחתיי בדיוק התחילו להתלונן על נביחות ודיברו עם בעל הבית והוא אמר שהוא הרשה לנו שיהיה לנו כלב.כשראו שלא עזר כלום התחילו להתלונן על הליכת עקבים שלי שלפיהם זה באמצע לילה כל פעם.הם שכרו את הדירה לבן משפחה שלהם וכנראה שהסבירו להם ואלו החדשים גם מתלוננים על הנביחות אך השכנים שלידינו משני הצדדים לא ידעו אפילו שיש לי כלב עד לא מזמן שראו אותי מורידה אותו.השכנים מלמטה גם השאירו לנו מכתבים מאיימים וגם השאירו לי הודעה בטלפון עם דיבור מאוד לא לענין ומאיים לתבוע אותי וכו.
האם יש דבר כזה לתבוע על כלב שנובח (שהוא בתוך הדירה שלי משוחרר לא קשור עם אוכל מים וכל מה שצריך זאת אומרת אין הזנחה או משהו שקשור לצער בעל חיים)
נ.ב: גם נאמר לי שהשכנים הקודמים הראשונים אפילו שלחו מכתבים לצה"ל ולראש הממשלה כדי "להזיז את הכפר נופש לחיילים שנמצא מולינו בגלל שעושים לפעמים מסיבות ומפריע להם לישון...זאת אומרת זה אנשים שכל דבר מפריע להם
תיתכן תביעה על מטרדים או מטרד של רעש באופן ספציפי, ואז הענין יוכרע באופן קונקרטי. מן ההסתם כל שופט עלול לראות את הדברים אחרת, ויש שאלה של הדציבלים. לגבי ההטרדות שלהם, אם הן מגיעות לאיומים או הטרדה של ממש, ניתן להתלונן במשטרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר