שלום לעוה"ד ,
אני מנהל משפט אל מול המל"ל בבית הדין לעבודה.
עורך דינם - למרות שיש לי אסמכתא מהדואר שערעור שלי על החלטת וועדה רפואית התקבל אצלם בדואר רשום כבר לפני חודש וחצי- הגיש וקיבל אורכה למתן תגובה לערעור בטוענה שהערעור לא התקבל אצלו.
האם יש כאן מצידי עילה להגשת ביזיון בית הדין בטוענה של הצגת מצג שווא דבר שהטעה את בית הדין בקבלת החלטתו?אני שואל עקב וודאות שהביטוח הלאומי גורר רגליים ומנהל מלחמת התשה מכוונת וידועה מראש.
תודה מראש
אבי
ראשית אציין בפניך כי עילת ביזיון בית המשפט אינה מתאימה למקרה שלך. אני מציע לך להגיש תגובה לבקשה לבית המשפט הנכבד ולהגיב על בקשת האורכה שהגיש אותו עו"ד מטעם המל"ל להסביר מדוע לא צריך ליתן לו אורכה עפ"י המתבקש.
הערת ביניים: חשוב שתדע שמין הצדק וההגיון שאם עו"ד מבקש אורכה, רק מהטעם המוסרי בין הצדדים יש ליתן הסכמה גם אם זה מעכב אותך בפרשת התביעה שבידך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
יחד עם זאת עו"ד פרל אני מסכים איתך שבינייכם עורכי הדין זה נהוג להתחשב "בטעם המוסרי" כי הלא זה היום הוא ומחר אתה .
ממישהו נניח כמוני שנשחק כבר זו השנה השמינית בין גלגלי הוועדות הרפואיות וניתקל בגרירת רגליים ובשקרים מכוונים מצד המל"ל ועתה גם בשקר ובמצג שווא של המל"ל אל מול בית המשפט אז נשאלת השאלה למה לא לצאת מהקופסה וגם להוריד כפפות? האם לנגד המל"ל עומד איזה "טעם מוסרי" כשהוא מתעמר במבוטחיו? אני לא עורך דין ועלי לא חלים יחסי החברות שחלים בינייכם עוה"ד .
כמובן שדבריי לא מכוונים אליך אתה סייעת בתגובתך ושוב תודה .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר