לפני שנתיים וחצי החלטתי לפרסם את עצמי כטכנאי פרטי..
לאחר שהסדרתי את התאים עם חברת הפרסום , נלקחו ממני פרטי האשראי ולמחרת הופעתי במדור הפרסומי.
לאחר 3 חודשים התקשר אלי נציג , שאמר לי שלחברה היית בעיה לחייב אותי (טעות שלהם לדבריו) ושהוא רוצה לקבל את פרטי האשראי שוב , לאחר שבדקתי שאכן לא חוייבתי ,הסברתי לו שהדבר גורם לי לאי נוחות בגלל שבאותה תקופה לא היה לי הרבה כסף נזיל בחשבון ,למרות זאת נתתי לו את הפרטים של האשראי כדי שיבצע את החיוב .
אך גם לאחר שנתתי לו את הפרטים שוב לא ראיתי חיוב מחברת הפרסום , חשבתי לעצמי שאם חברה לא דואגת לקחת את הכסף שהלקוח נותן לה ,אני כלקוח בטח שלא יתחיל לעשות להם סדר בבלאגן.
חשוב לי להדגיש שמאותו יום שנתתי את הפרטים מחדש לא שמעתי מחברת הפרסום , לא טלפון ,לא מכתב או שום דרך תקשורת כל שהיא שמסבירה לי למה לא חוייבתי , או איך כן לחייב אותי .
אתמול קבלתי מכתב עורך דין מטעמם שאם אני לא ישלם להם את הסכום + הוצאות הם יפנו לתהליך משפטי .
אני חושב שזאת חוצפה שאין כמותה ..אני כלקוח עשיתי כל מה שביקשו , נתתי את הפרטי החייוב שביקשו ,עניתי לכל בקשה ...הם כחברה לא דאגו לחייב אותי , או להתקשר אלי כדי להסביר לי שלא חוייבתי עבור הסכום
אני בטח שלא "זכאי" לקבל מכתב מעורך דין , אני בטח שלא "זכאי" להרגיש כאילו אני זה שמנעתי מהם לקבל את כספם.
השאלה היא:
האם אין חוק שמגן עלי במקרה שאני כלקוח ספקתי להם את כל המידע שהם זקוקים לו ורק לאחר שנתיים ומעלה אני שומע מהחברה דרך עורך דין שלא ספקתי להם את התשלום.
תודה.
ככל שהמפרסם ביצע את חלקו הוא זכאי לתשלום. אם אכן עשית כל שנדרש ממך, אין סיבה להציג אותך כחייב מתחמק, אך הדבר אינו פוטר אותך מלשלם את מה שהתחייבת לשלם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר