לפני כ- 14 שנה לערך ניסה לאנוס אותי עובד ערבי שעבד אצלנו בבית בנקיון. הוא הורשע וקיבל 3 שנים בפועל (בדיחה)!! בכל אופן ההשלכות חמורות ביותר ואני חייבת לדעת האם יש באפשרותי לתבוע אותו אזרחית? הייתי עושה הכל כדי שיהיה לו רע ! ואני חייבת למצוא את הדרך! לא האמנתי שהדבר ימשיך לרדוף אותי גם אחרי כ"כ הרבה זמן.. אודה באם תשיבו לי מה אוכל לעשות אם בכלל
תודה רבה
ראשית סיפורך נגע ללבי ואני מקווה שאת מצליחה בכוחותייך הלא רבים לאסוף את שברייך ולהמשיך בנתיב החיים הלא קל בו את נמצאת.
ראשית תשובתי המקצועית אליך היא כי יש בידיך את האפשרות לתבוע את בו העוולה.
אבל עלי לסייג מעל במה זו את תשובתי , תשובתי היא תשובה עקרונית ויכול להיות שבמידה ואת תבואי אלי למשרד לבדיקה של החומר התשובה תשתנה , פשוט יש המון פרטים שחסרים בעלילה כמו בת כמה את היום , באיזה גיל בוצע האונס.
ומעל הכל את צריכה להבין כי את צריכה לבדוק האם יש בידו של בן העוולה , האנס , לשלם לך את הסכומים שהוא ידרש לשלם לך. אני לא יודע מה מצבדך אבל הפיצוי אלך במידה ומבצך הוא לא גרוע מתחיל ממיליון ש"ח , וצריך לבדוק שיש לאותו אדם את הסכומים הללו. בצד זאת על מנת לבסס תביעה מסוג זה את תצטרכי לשאת בהוצאות ראשוניות של בעךך 50 אלף ש"ח שהם שכ"ט עו"ד שכר מומחה , אגרות משפט ,ואולי אפילו יהיו עוד הוצאות , אני מציע לך קחי את התשובה שלי ותחשבי עליה אם יש מהיכן להוציא את הכסף הנזק שלך , ואם יש לך מהיכן לשלם את ההוצאות , אשמח להיפגש איתך ולבדוק בדיקה ראשונית קודם לפני שמתחילים לעשות משהוא את הבסיס המשפטי של התביעה.
בהצלחה .
שיהיה לך יום טוב
עו"ד גיא בית און
אתם עושים עבודת קודש!! חיזקו ואימצו.
כמובן אחשוב על הדברים ושוב תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר