אהלן, ליפני שבועיים הלכתי לחנות מחשבים בעלת 4 סניפים בארץ הלכתי בראשון המחשב עלה 2500 ושילמתי מראש במזומן 1000 ש"ח אמרו לי שעד 10 ימי עסקים המחשב יהיה מוכן
כעבור 10 יום אני מתקשר שואל מה עם המחשב זה שעובד שם (הוא לא הבעלים)
אמר לי שלא מגיעים מחשבים כרגע אז אמרתי לו מתי יגיע הוא אמר שאין לדעת
אם בכלל יגיע מכיוון שהבעלים של החברה הסתכסכו ביניהם
אחרי שהוא אמר לי את זה כעבור כמה ימים התקשרתי במטרה ליראות אם הם עושים הזמנות אמרתי לו אני רוצה להזמין מחשב הוא אמר אוקיי אמרתי לו ותוך כמה זמן המחשב יהיה מוכן הוא אמר 10 יום וכל זה לאחר שהוא אמר לי שלא מקבלים מחשבים כרגע
הלכתי לחנות אמרתי לו אוקי תביא לי מסך במקום מחשב בעלות של המחשב או כל דבר אחר הוא טען שהוא לא יכול וגם לו לא משלמים משכורת
והוא עוד כמה ימים אם לא יהיה התפתחויות סוגר שם ולא בא יותר לעבוד
הוא נתן לי לדבר אם איזה מנהל בסניף אחר במגדל העמק
הוא אמר שאין מה לעשות כרגע והם מנסים לטפל בעיניין אמרתי לו כמה זה זה יקח זה יכול לקחת שנה גם הוא אמר תוך שבוע עד חודש אתה תקבל בחזרה את הכסף
עכשיו מה אני יכול לעשות כיצד לתבוע אותם איזה פרטים אני צריך
לקחת .. העובד אמר לי ששם החברה מספיק אז לקחתי את זה החברה
עכשיו אני צריך למלות טפסים? מאיפה אני משיג אותם (תביעות קטנות)
יש לציין שהלכתי לשם כמה פעמים וביטלתי ימי עבודה ואבא שלי לקח אותי ובזבז זמן יקר הוא עובד במונית
בכמה אני יכול לתבוע אותם ?
ואיזה הוכחות אני צריך.. תודה
איך אפשר לערער על גזר דין של בית משפט השלום לענינים מקומיים שלא בפני הנאשם, כאשר הנאשם אינו מודה במיוחס לו, והזדהותו וחתימתו על ההזמנה למשפט ועבירת קנס לפקודת העיריות היו בתום לב ובהיסח הדעת?
על פניו הדרך היא בקשה לביטול פסק דין אשר ניתן בהעדר הגנה או בהעדר צד או ערעור לבית המשפט של ערעור.
בהצלחה
עו"ד גיא בית און
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר