ב-9 במרץש.ז. קיבלתי תשובה מן ההוצאה שסקירה ראשונה של כתב ידי נמצא ראוי להוצאתו לאור. כדי לערוך לקטורה מקיפה יותר עלי לשלם 360 ש"ח . ואם ברצוני להתקדם עמם, ישמחו . שלחתי להם כבר באותו חודש את הסכום וקילתי על כך קבלה.
מאז ועד היום לא קיבלתי שום מענה.
כמה ימים לפני פסח פניתי אל ההוצאה בטלפון לברר היכן הדבר עומד. נאמר לי שאחרי פסח. לא קיבלתי כל מענה ובינתיים פניתי להוצאה אחרת ותוך שבוע כבר חתמנו על חוזה. גם לא נתבקשתי לשלם עבור לקטורה. לפני שלשה ימים פניתי להוצאה ובקשתי את כספי בחזרה מאחר ולא קיבלתי את תמורתו או כל תגובה שהיא. ננזפתי על כך שאני חיכיתי כל כך הרבה זמן. נתבקשתי לחכות כדי שייבדק אם הלקטורה נעשתה כבר. אמרתי שאינני זקוקה יותר ללקטורה ואני מבקשת בחזרה את כספי. על כך נעניתי שאתאזר בסבלנות כיוון שהלקטור בחופשה והלקטורה כבר נעשתה, כך שאיני זכאית להחזר. כמו כן ציין שמאחר ולא נקבע משך זמן ללקטורה אינו מחוייב אלא כלל. האמנם? מבקשת לדעת אם יש מקום לדרישתי ואם כן מה עלי לעשות. תודה
ברצוני להדגיש שבתחילה לא נאמר לי נחרצות שהלקטורה נעשתה אלא שהם רוצים לבדוק זאת.
כמה ימים אף יאפשרו להם לערוך את הלקטורה וליצור עובדות חדשות .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר