שלום, עברתי הליך רפואי ברשת פרופרוציה שהותיר בי נזקים אסתטיים. בפגישה האחרונה שלי אצלם התלוננתי על התוצאה. יכול להיות שהם הבינו שאני שוקלת לתבוע אותם. כנראה "סימנו" אותי במחשב שלהם. העניין הוא, שרציתי את תמונות ה"לפני" שלי שנמצאות אצלם במחשב וכן את טופס ההסכמה לניתוח. כשאני מתקשרת אומרים שניתן לשלוח אלי את התמונות, אך ברגע שמקישים את תעודת הזהות שלי, פתאום יש בעיה בתוכנה, לא ניתן לשלוח את התמונות. כשאני מציעה להגיע לשם עם דיסק און קי ולקחת את התמונות, הם אומרים שזה בלתי אפשרי. בקיצור, מנסים למנוע ממני לקבל את הדברים הנ"ל. האם לפי החוק זאת זכותי לקבל את התמונות ואת טופס ההסכמה? אם כן, איך אני יכולה להכריח אותם להעביר לי את הדברים? תודה רבה
בעקרון התיק הרפואי שייך למטופל ובמקרה שהם מסרבים למסור לך את המסמכים יראה זה כאילו הם מסתירים ראיה אשר עשויה לסייע לך בתביעתך.
ניתן יהיה לבקש מסמכים אלו כמובן במסגרת התביעה.
בברכת שבוע טוב,
איריס טרומן, עו"ד
טל שלום,
באפשרותך ראשית להגיש תביעה גם ללא התמונות. במקרה והחברה מסרבת למסור לך ו/או מערימה עליך קשיים, ממליצה לך לפנות אליהם במכתב טרם נקיטת הליכים המתריע בהם, כי עליהם להגיש בפניך את המסמכים.
וככלל ממליצה לך בחום, בשל עילת התביעה שלך לפנות לייצוג משפטי בעניין שכזה.
בהצלחה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר