בדירה הקודמת אותה שכרתי הייתי צריכה לשלם לבעל הבית חשבונות מים (ולא לקבלם מהעירייה). בפועל החשבונות היום גבוהים (350-450 לחודשיים לדירה בת 3 חדרים). ביקשתי ממנו לברר אם יש דליפה אך הוא פתר אותי באומרו שהחשבונות סבירים. עד היום לא ראיתי את האמסכתאות לחשבונות(למרות שביקשתי לא פעם). האם אוכל להגיש נגדו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות?
על סמך הנחה, לא הייתי מגיש תביעה . מה שהייתי עושה זה ניגש לעירייה ומביא להם קריאות מונים ושיגידו לך מה עלות צריכת המים, כמו כן תביאי בעל מקצוע שיבדוק אם אכן יש נזילה בבית, אם ישנה תורידי את השכר עבור בעל המקצוע מדמי תשלום השכירות ותחייבי את בעל הבית לתקן את הנזקים ואף את התשלומים הגבוהים ששילמת מידי חודש, במידה ולא אז אפשר ורצוי לתבוע, יש לבדוק גם אם אף אחד לא מחובר אליך וגונב מים דרכך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
עזבתי בגלל הנושא הזה. איך יכולתי לחייב אותו לתקן את הנזקים?? הוא טען שהביא בעל מקצוע ושהוא אמר שאין נזילה, אך בסכומים כאלה ברור שיש משהו!רמאות או נזילה.אם לא הייתי משלמת הוא היה מפעיל את הערבות הבנקאית. האם אני יכולה לחייב אותו להראות לי את האסמכתאות מהעירייה (הוא לא הראה לי למרות שביקשתי)? והאם ניתן לעשות זאת בבית משפט לתביעות קטנות?
התשובה חיובית, מגשים תביעה ובמסגרת ההליך מגשים בקשות לרבות, בקשה לחיוב הנתבע להצגת מסמכים וגילויים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר